ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Световна премиера на новия Mitsubishi L200

like0 unlike0
Auto-Press 09 Nov 2018 Новини
240
0
Световна премиера на новия Mitsubishi L200

Продажбите в Тайланд стартират на 17 ноември. Пикапът ще се предлага в 150 страни

Днес е световната премиера на новия L200 от Mitsubishi Motors Corporation (MMC). Пикапът бе представен в Банкок, а продажбите в Тайланд стартират на 17 ноември.

Новият L200 е петото поколение на модел с 40-годишна история и се произвежда в завода Laem Chabang, поддържан от Mitsubishi Motors (Thailand) Co. Ltd. (MMTh), производител и дистрибутор на MMC в страната.

Този автомобил е стратегически модел за марката, а представянето му в Тайланд ще бъде последвано от останалите азиатски пазари, както и в Океания, Близкия Изток, Европа, Африка и Латинска Америка. Новото поколение ще се предлага в около 150 страни по целия свят.

По повод на премиерата, Осаму Масуко - CEO на Mitsubishi Motors каза: “Новият L200 е един от най-важните ни модели от стратегическа гледна точка. Неговият успех ще затвърди устойчивия ръст на компанията. Новият модел идва с редица подобрения в издръжливостта, надеждността и комфорта, развивани през последните 40 години. Убеден съм, че L200 ще успее да отговори на разнообразните нужди и предпочитания на нашите клиенти по света.”

Общ преглед

Новият L200 напълно въплъщава в себе си ключовата фраза – „Engineered Beyond Tough“ /“Повече от издръжлив“/. Компонентите, които го правят конкурентноспособен на пазара, са: по-агресивен дизайн, благодарение и на Dynamic Shield визията на предната решетка, която присъства и в останалите модели от гамата; подобрена 4WD система, която гарантира истинско off-road преживяване, и най-актуалните асистенти за активна и пасивна безопасност. На кратко, новият модел включва значителни подобрения по издръжливостта и надеждността, които да задоволят нуждите на бизнес клиентите, но и комфорт и стил за потребителите с лични автомобили.

Агресивен “Engineered Beyond Tough” дизайн

Новият L200 идва с нов дизайн по концепцията “Rock Solid”, приложена както отвън, така и отвътре – здравина и солидност, подкрепени от експертност и умения в инженеринга.

Изглед отпред

Предната част на автомобила е с новото поколение “Dynamic Shield” решетка. Високият преден капак и уголемените фарове придават на модела един по-агресивен и мощен вид.

Изглед отстрани и отзад

Нови извивки в дизайна, контрастиращи с остри линии, удължени калници и ярки акценти – всички те подчертават мощта на пикапа, както и съвременната му визия. Светлините и броните са важна част от цялостния дизайн и визуално разширяват предната и задната част.

Интериор

Реновираният интериор на L200 впечатлява с усещането за стил и здравина чрез рамките на панелите на въздуховодите и различните бутони. Висококачествените текстилни и кожени материали се допълват от декоративни шевове в подовата конзола, подлакътниците и ръчната спирачка.

4WD система за повече приключения на всякакъв терен

Новият L200 с 4WD система работи както със Super-Select 4WD, гарантиращо на водача оптимален контрол на всякаква пътна настилка, така и с Easy-Select 4WD. С допълнителните режими на шофиране и двете 4WD системи предоставят подобрено off-road преживяване.

Нов Off-road режим

Super-Select и Easy-Select 4WD системите работят с нова Off-road програма с 4 режима – чакъл, кал/сняг, пясък и скален терен (само в 4LLc). Когато е активиран, Off-road режимът едновременно регулира мощността на двигателя, трансмисията и спирачките, за да предотврати буксуване, затъване в кал/сняг и да подобри преминаването през всякакъв терен.

Контрол при спускане по наклон

Скоростта на автомобила се контролира електронно, за да подпомогне водача при прекалено стръмни или хлъзгави спускания по наклон.

Системи за активна и пасивна безопасност

Новият L200 запазва издръжливостта, надеждността и високото ниво на безопасност в кабината от настоящия модел, като включва и някои от водещите системи за сигурност:

Forward Collision Mitigation (FCM) – отчита превозни средства и пешеходци пред автомобила, за да предотврати сблъсък;

Blind Spot Warning (BSW с LCA) – подпомага избягването на странични удари при смяна на лентите на движение, като отчита наличието на автомобил зад или в задната четвърт на пикапа и сигнализира на водача чрез аудио и визуален сигнал в съответното странично огледало;

Rear Cross Traffic Alert (RCTA) – подпомага избягването на удари при връщане на заден ход;

Ultrasonic Misacceleration Mitigation System (UMS) – намалява риска от инциденти при неправилна употреба на педала на газта, особено при движение напред или назад в тесни пространства. Благодарение на Multi Around Monitor системата получавате изображение от птичи поглед на пространството около автомобила, както и сигнализация от сензорите за паркиране.

Пикапът с истински функционалност и производителност

Освен всичко изброено, новият L200 включва и редица детайлни подобрения, вдъхновени от Engineered Beyond Tough стратегията. Усещането при спиране е усъвършенствано чрез употребата на по-големи предни дискове и спирачни бутала; новите по-големи амортисьори подобряват комфорта в задната част;

Преминаването от настоящия 5-степенен автоматик на новия 6-степенен гарантира едно по-плавно, но и мощно ускорение.

Планове за развитие

След старта на продажбите в Тайланд на 17 ноември, новият L200 ще бъде последователно представен и на другите пазари на марката в общо 150 страни в Азия, Океания, Близкия Изток, Европа, Африка и Латинска Америка. Продажбите в Европа и България ще стартират през есента на 2019 г.

MMC планира да продаде около 180,000 бройки от новия и от настоящия модел през тази фискална година. L200 е ключов стратегически модел и вторият най-продаван след Outlander през изминалата финансова година.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: