ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

SUV флотът на Hyundai опъва платна в Германия

like0 unlike0
Auto-Press 24 Jul 2019 Новини
62
0
SUV флотът на Hyundai опъва платна в Германия

С изобилие на вятър в платната си, SUV флотът на Hyundai в Германия “плава” по пътя към успеха. За първи път корейският автомобилен производител е продал повече от 60 000 автомобила през първата половина на годината на германския пазар. Като цяло Hyundai регистрира 62 095 нови регистрации от януари до юни 2019 г., което е ръст от 5,3% спрямо същия период на миналата година.

"Цифрите показват, че е правилно да се разшири нашата SUV-флота и тя да стане още по-привлекателна по отношение на дизайна и задвижванията", казва Юрген Келър, управляващ директор на Hyundai Motor Germany. - "SUV моделите Tucson, Kona и Santa Fe допринесоха значително за настоящия успех."

Големия SUV Santa Fe в първата половина на годината отиде при 12 880 нови купувача, което е увеличение от 16,8%. Компактният SUV Kona, също пуснат в продажба през 2018 г., почти удвои полугодишния си резултат с 10 514 нови регистрации. Титлата за най-успешен Hyundai на пазара във федералната република е отново за Tucson, който увеличи продажбите си с 3,6% до 13 245 нови регистрации през първото полугодие.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: