ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Subaru демонстрира “дързък” дизайн в Женева

like0 unlike0
Auto-Press 19 Mar 2019 Новини
39
0

Subaru демонстрира “дързък” дизайн в Женева

Subaru демонстрира “дързък” дизайн в Женева
/add_images/news/032019/s_1552986003_722.jpg
  1. Subaru демонстрира “дързък” дизайн в Женева

Японците докараха в Женева концепт на компактен повдигнат хечбек с цел да покажат новия “дързък” стилов език на компанията. В концепта се виждат и елементи използвани дълго време в кросовърите на Subaru – висок пътен просвет и оф-роуд външни панели.

От Subaru намекнаха за пръв път за новата си дизайнерска философия миналото лято, когато президентът на компанията Томоми Накамура обяви новия петгодишен бизнес план с име STEP. В него една от инициативите е да се доразвие по-дръзко сегашният дизайнерски език на компанията с име Dynamic X Solid, който се използва за моделите от 2014-а година.

Явно петте години на използване на този стил вече им се виждат много и в компанията са решили да изменят дизайнерския си подход. Новата стилистика е получила названието Bolder и показният в Женева концепт демонстрира прилагането на новата “философия”. Машинате е с име Subaru VIZIV Adrenaline Concept. Става дума за малък кросовър, чиито размери не се споменават официално, но се вижда че са съпоставими с габаритите на Subaru XV.

В компанията подчертават младежката насоченост в стила Bolder. С негова помощ Subaru иска да разшири кръга на купувачите си. Най-яркият детайл н Subaru VIZIV Adrenaline Concept е необичайната усилваща конструкция на покрива тип “арка”. В останалото машината е типичен кросовър с голяв пътен просвет, къси надвисвания, яки пластмасови раздувки на калниците и светодиодна оптика.

От компанията казват, че не случайно са се насочили към този дизайн. Според тях машината ще допадне на човек, който би искал да получава удоволствие от карането навсякъде, включително и в офроуд условия.

"Концептът ни Viziv Adrenaline стимулира умът на водача, окуражавайки го да кара свободно в “майката природа”” - се казва в пресрализа на Subaru, но в него не се дават подробности за силовия агрегат, задвижването и пътническата формула на колата.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: