ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Стартира новият Citroen C3

like0 unlike0
Auto-Press 09 Jun 2020 Новини
47
0
Стартира новият Citroen C3

Новото издание на компактния C3 на марката Citroen вече може да бъде поръчано. В сравнение с предшественика, приемникът предлага повече комфорт и технология, както и множество опции за персонализиране. Бестселърът на марката е при дилърите в началото на лятото и се предлага на цени от 13 990 евро.

За новата кола се предлагат цели 97 различни екстериорни варианта. Широката гама от възможности за персонализиране включва седем бои на каросерията, включително новите цветове „Elixir Red“ и „Spring Blue“. Могат да се поръчат и двуцветови версии, при които покривът, корпусите на външните огледала и декоративните елементи отзад са подчертани с различен цвят. Новите 16 или 17-цолови лети джанти придават на компактния модел здрав спортен вид.

С окачването Advanced Comfort и седалките Advanced Comfort, новият C3, според Citroen, разчита на безкомпромисен комфорт и благополучие при пътуването за до петима души. Пространството в колата, което е едно от най-големите в сегмента, и новите изпълнения на интериора „Емерауд“ и „Технуд“ създават приятна атмосфера на благополучие.

Интуитивните технологии, които улесняват ежедневието, също гарантират високо ниво на комфорт и безопасност при шофирането на борда. C3 е оборудван с мрежовите услуги "Connect Box" (сигурност и помощ), "Connect Nav" (навигация) и "Mirror Screen" (Android Auto и Apple CarPlay). Освен това има до дванадесет системи за помощ, включително система за предно паркиране, система за влизане и пускане без ключ и активен асистент за аварийна спирачка.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: