ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

SSANGYONG MUSSO с поредно признание във Великобритания

like0 unlike0
Auto-Press 27 Dec 2019 Новини
73
0
SSANGYONG MUSSO с поредно признание във Великобритания

Английското подразделение на SSANGYONG обяви, че MUSSO е получил поредно престижно признание в страната, след като пикапът е бил избран за победител в категорията Best Value Pick-Up (Пикап с най-добро съотношение предлагане/цена) на списанието 4х4 за втора поредна година. Отличието за модела идва броени дни след като автомобилът беше награден и в годишното проучване на WhatVan?.

"SSANGYONG MUSSO взе тази награда през миналата година и това, че е тук отново, не е изненада", коментира Алън Кид от екипа на 4x4 Magazine. "Той е непобедимо предложение за пикап, с товарни и теглителни способности, които го правят много подготвен за задачите".

"Също така получавате богато оборудване, както и 7 години или 150 000 мили гаранция, които остават най-добрите в сегмента на пикапит". "Но MUSSO предлага много повече от това да е евтин", допълват от изданието.

"Ние сме изключително въодушевени, че MUSSO спечели отличието на 4x4 Magazine, и аз съм изключително доволен, че те са възприели MUSSO точно както го виждаме ние- наистина способен, практичен и с добро съотношение между предлагане и цена", споделя Ник Лирд, управляващ директор на SsangYong Motors UK.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: