ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Sonet: Индийската KIA с глобални амбиции

like0 unlike0
Auto-Press 11 Aug 2020 Новини
33
0

Sonet: Индийската KIA с глобални амбиции

Sonet: Индийската KIA с глобални амбиции
/add_images/news/082020/s_1597125603_292.jpg
  1. Sonet: Индийската KIA с глобални амбиции
  2. Sonet: Индийската KIA с глобални амбиции

KIA разпространи първите официални изображения на завършената версия на новия си автомобил Sonet, разработен в Индия, за който от компанията коментират, че поетапно ще се бъде лансиран и на други пазари, на които присъства марката.

Изцяло новият компактен SUV модел Sonet обещава да предложи на потребителите редица интересни решения в своя клас, в това число дизел двигател в комбинация с шестстепенна автоматична трансмисия, интелигентна ръчна предавателна кутия, динамичен дизайн, футуристичен интериор, решения за свързаност и други.

Sonet ще се предлага с избор между два бензинови- 1.2 литров, четирицилиндров и еднолитро T-GDi турбо, мотора и 1.5-литров CRDi дизелов агрегат, а клиентите ще могат да избират между пет вида предавателния кутии- пет- и шестстепенна ръчна, седемстепенна DCT, 6-степенна автоматична и иновативната нова 6-степенна Smartstream интелигентна ръчна.

В зависимост от нивота на изпълнение и предпочитанията на потребителите, в оборудването на KIA Sonet ще могат да бъдат открити 10.25-инчов бордови екран, интелигентна система за пречистване на въздуха Smart Pure Air Purifier, луксозна аудиосистема BOSE, предни вентилирани седалки, дистанционно стартиране на двигателя, дистанционно обновяване на бордовата система, система за безжично зареждане на мобилен телефон и други.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: