ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

SKODA стартира производството на новата OCTAVIA

like0 unlike0
Auto-Press 29 Nov 2019 Новини
63
0

SKODA стартира производството на новата OCTAVIA

SKODA стартира производството на новата OCTAVIA
/add_images/news/112019/s_1575014402_546.jpg
  1. SKODA стартира производството на новата OCTAVIA

SKODA обяви, че след повече от 6.5 милиона реализирани представителя от 1959 година насам, вчера във фирмения комплекс на марката в Млада Болеслав е започнало производството на новото поколение на хитовия за марката модел OCTAVIA.

Новата SKODA Octavia, която беше представена, в това число и във версията си комби, официално на 11 ноември в Прага, се отличава с емоционален дизайн, редица обновени и нови технологични решения, пилотна за портфолиото на марката зареждаема (plug-in) хибридна версия и увеличени габарити и функционалност.

За първи път при новото поколение на OCTAVIA, от SKODA предлагат също така възможност за поръчка на прожекционен head-up екран, изцяло нови Ergo седалки, изцяло диодна (LED Matrix) осветителна система, ново изпълнение на скоростния лост при версията с автоматична трансмисия, тризонален климатик, нов волан и изцяло дигитално оформление на контролното и централното табло. От компанията обещават също така, че новата генерация на автомобила ще предложи ново измерение по отношение на комфорта и безопасността в сравнение с предшественика си.

Дизеловата гама на новата OCTAVIA включва три предложения с максимални мощности от 115 до 200 конски сили, а зареждаемият (plug-in) хибрид ще бъде наличен в две мощностни версии- 204 и 245 конски сили.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: