ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

SKODA FABIA с два нови пакета оборудване

like0 unlike0
Auto-Press 24 Jul 2019 Новини
53
0
SKODA FABIA с два нови пакета оборудване

SKODA разнообрази и обогати модификационната линия на FABIA за новата година, като добави два нови пакета оборудване в портфолиото на компактния си модел.

Първият от двата нови пакета се нарича Black и при него основен акцент е спортното излъчване, като екипировката на модификацията са включени черни радиаторна решетка и капаци на огледалата. В черно са изпълнени и двата нови модела 15- и 16-цолови джанти, а при желание от страна на клиента, колата може да бъде изпълнена и с контрастен черен таван.

Вторият нов пакет се нарича Comfort и идва с няколко системи за повишаване на удобството и сигурността, в това число автоматични фарове и чистачки, паркинг сензори, подгряване на седалките и други.

Друга новост за която съобщават от SKODA при Fabia 2020 е свързана със системата за безключов достъп до интериора и стартиране на двигателя с бутон KESSY, която вече разполага с допълнителен сензор за движение и обещава допълнителна защита срещу кражба.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: