ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Силвър Стар представи обновената v-класа пред клиенти на автомобилния салонСофия 2019

like0 unlike0
Auto-Press 19 Oct 2019 Новини
64
0

Силвър Стар представи обновената v-класа пред клиенти на автомобилния салонСофия 2019

Силвър Стар представи обновената v-класа пред клиенти на автомобилния салонСофия 2019
/add_images/news/102019/s_1571490002_449.jpg
  1. Силвър Стар представи обновената v-класа пред клиенти на автомобилния салонСофия 2019
  2. Силвър Стар представи обновената v-класа пред клиенти на автомобилния салонСофия 2019

На щанда на Mercedes-Benz бе показана атрактивна версия на модела с луксозни кресла. Своеобразна премиера чества на 18 октомври обновената V-класа, като автомобила впечатлява с още по-привлекателно излъчване и повишени икономичност и безопасност.

V-класата обединява функционалност, удоволствие от шофирането, комфорт за пътниците, седящи места за до 8 човека с различни варианти на позициониране и разбира се последно поколение системи за сигурност.

Без аналог в сегмента си, моделът вече е още по-атрактивен. Известната „диамантена“ решетка, LED фаровете с асистент за дълги светлини, новия Активен спирачен асистент и Асистента при страничен вятър са само част от нововъведенията, а фейслифтът блести с интериорни предложения като луксозни кресла с функции за масаж, отопление и вентилация, Surround sound система Burmester с 15 високоговорителя, субууфър и мощност от 640 W, хладилно отделение и 10“ мултифункционални екрана за задните места.

Не на последно място трябва да се отбележи новият 4-цилиндров двигател, покриващ екологична норма Euro6d и предлагащ 3 различни нива на мощност (120kW/163к.с., 140kW/190к.с. и 176kW/239к.с.).

Луксозният семеен и бизнес автомобил вече е в дилърската мрежа на Mercedes-Benz в страната и е на разположение на всички, които искат да го разгледат или тестват.

--------------

Силвър Стар Моторс ЕАД е Оторизиран дистрибутор на Daimler AG в България за продажбите и следпродажбеното обслужване на марките Mercedes-Benz, Setra и Fuso. Компанията Силвър Стар Моторс ЕАД отговаря за продажбите на премиум бранда Mercedes-Benz в България и е със седалище в София. Продажбите на ритейл ниво в София, Пловдив, Бургас и Варна се извършват от Силвър Стар Ритейл ЕАД, а в Русе – от Евро Старс ООД. Повече информация за продуктите и услугите, предлагани от представителите на Mercedes-Benz можете да откриете на www.mercedes-benz.bg

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: