ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Силвър Стар официално откри новия шоурум в Бургас

like0 unlike0
Auto-Press 22 Apr 2019 Новини
34
0
Силвър Стар официално откри новия шоурум в Бургас

Новото представителство предлага цялата продуктова гама на Mercedes-Benz

Официалният дистрибутор на Mercedes-Benz в България – Силвър Стар официално откри нов шоурум в Бургас. Сградата, се намира на ул. „Стефан Стамболов” 103 в морския град. На специално събитие по случая генералният дилър на луксозния автомобилен бранд посрещна клиенти и партньори с елегантен коктейл и с изложение на цялата продуктова гама от леки автомобили, ванове и камиони. Гвоздеят на вечерта беше премиерата на новият Mercedes-Benz GLE, който беше показан за първи път в България именно в град Бургас.

„Бургас е ключов град за нас и се радваме да посрещнем всички вас тук. Силвър Стар навърши две години в България и със стъпването си в Бургас откриваме нови хоризонти за българския пазар. Като нова компания, с нов екип и с нови перспективи, пред нас има изключителни възможности и големи отговорности. Вече доказахме, че предлагаме безкомпромисно качество и в продукцията, и в сервизното обслужване и вярвам, че екипът в Бургас също ще бъде еталон в това отношение. Mercedes-Benz ни ангажира да бъдем номер 1 и поддържането на това ниво е най-важната задача пред целия екип”, заяви генералният мениджър на Силвър Стар г-н Ролф-Юрген Заерле.

Той представи новия ръководен екип, който ще отговаря за дейността в Бургас – Георги Жеков, Мениджър „Продажби” и Илиян Йорданов, Мениджър „Следпродажбено обслужване”.

По време на събитието в шоурума бяха представени видео материали, отразяващи впечатляващата 136-годишна история на Mercedes-Benz. За настроението на гостите се погрижиха оперните дами от трио „Сопрано”, които изпълниха част от най-популярните класически арии.

След София, Варна и Пловдив, това е четвъртият комплекс на компанията в България, който предлага пълната продуктова гама на Mercedes-Benz. От април 2017 година до момента инвестициите на Силвър Стар в България са повече от 25 милиона евро. Сградата в Бургас е с обща разгъната площ от 5700 кв.м. Сервизната част включва приемна и склад за резервни части, сервиз за бояджийно-тенекеджийни услуги, активна приемна, сервиз за леки и товарни автомобили.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: