ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Шефът на Volvo Cars с високо признание

like0 unlike0
Auto-Press 14 Mar 2018 Новини
97
0
Шефът на Volvo Cars с високо признание

Успоредно с анонсирането на финалистите в конкурса Световен автомобил на годината, организаторите на надпреварата обявиха, че Хакан Самуелсон- изпълнителен директор на Volvo Cars, е носител на отличието World Car Person of the Year 2018.

“Гледам на тази награда, като на признание за усилията на цялата организация Volvo Cars през последните години”, коментира Самуелсон.

През изминалата година, Volvo Cars отчете рекордни печалба и продажби, като реализацията на компанията достигна ниво от 571 577 единици, а марката записа четвъртата си поредна година с рекорден ръст.

На територията на Европа, Volvo отчита подобрение в бизнеса си от 3.3% до ниво от 320 988 автомобила през 2017 година, а в Швеция пазарното представяне на марката се е подобрило с 5.9% до 74 397 единици. На внушителен ръст (25.8%) се радва Volvo през изминалата година в Китай, където през изминалата година са били закупени 114 410 нейни коли, а в САЩ се наблюдава понижение от 1.5% до 81 504 единици.

Volvo Cars може да се похвали също така с две номинации във финалната фаза на конкурса Световен автомобил на годината 2018- XC60 в основната категория Световен автомобил на годината 2018 и отново XC60 в категорията Световен автомобилен дизайн на годината 2018, а само преди няколко дни изцяло новото XC40 беше избрано за Автомобил на годината 2018 на Европа.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: