ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

SEAT представи новата марка CUPRA на Автосалон Салон 2019

like0 unlike0
Auto-Press 12 Oct 2019 Новини
150
0

SEAT представи новата марка CUPRA на Автосалон Салон 2019

SEAT представи новата марка CUPRA на Автосалон Салон 2019
/add_images/news/102019/s_1570863608_445.jpg
  1. SEAT представи новата марка CUPRA на Автосалон Салон 2019
  2. SEAT представи новата марка CUPRA на Автосалон Салон 2019
  3. SEAT представи новата марка CUPRA на Автосалон Салон 2019
  4. SEAT представи новата марка CUPRA на Автосалон Салон 2019
  5. SEAT представи новата марка CUPRA на Автосалон Салон 2019
  6. SEAT представи новата марка CUPRA на Автосалон Салон 2019

SEAT Leon ST CUPRA R 300 hp DSG 4Drive сред най-интересните експонати на изложението, SEAT Arona TGI, първият SUV задвижван от природен газ на пазара

Тази година, освен SEAT моделите, на щанда на испанската марка може да се видят модели и на новата марка CUPRA.

Уникалната и специална марка спортни автомобили разработва нови модели, които предлагат перфектната комбинация от мощност, лекота за шофиране и функционалност, съчетани с изискан дизайн. На щанда ни може да видите първият модел на марката, високотехнологичния SUV, CUPRA Ateca, който бележи началото на нова ера и е перфектният автомобил, с който марката CUPRA излезе на пазара.

В сегмента, доминиран от първокласни марки, пускането на CUPRA Ateca нарушава статуквото, отвеждайки хората далеч от конвенционалното и обикновеното до най-съвременната визия за това, какво е спортното.

Спортният нов SUV оглавява новата марка CUPRA и се отличава с изключителен баланс между спортното удоволствие от шофирането и удобството в ежедневното шофиране. Със своя спортен дизайн, уникален стил и индивидуалност, той разполага с впечатляващ набор от технологични решения, които го поставят на равно с автомобили от премиум класа. Той е оборудван с четирицилиндров двулитров турбо безнинов 2.0 TSI двигател, който осигурява мощност от 300 к.с. и седемстепенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител DSG и задвижване 4x4 4Drive.

На разположение на посетителите е забележителният Leon ST CUPRA R 300 hp с 4x4 задвижване, който е най-бърза кола на щанда на SEAT и CUPRA с ускорение от 4,9 секунди до 100 км. Новото ексклузивно предложение CUPRA R пристига в специално изпълнение с ефективна спирачна система Brembo, впечатляваща екстериорна визия с карбонови елементи, още по-спортни седалки тип Bucket и тапициран с кожа Alcantara спортен муктифуннкцонален волан. От SEAT са подготвили ексклузивно ценово предложение за Leon ST CUPRA R 300 hp DSG 4Drive - само за рамките на Автосалон София цената на тази бърза и яростна кола е 74 400 лв.с ДДС.

От Моделите на SEAT представяме новият флагман на марката, 7-местния SUV, с право на данъчен кредит SEAT Tarraco с двулитров дизелов двигател със 190 hp и седемстепенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител DSG и задвижване 4x4 4Drive, и SEAT Arona TGI, първият SUV задвижван от природен газ на пазара.

SEAT Tarraco символизира влизането на марката в all-terrain категорията за автомобили с до 7 места. Tarraco демонстрира новият дизайнерски стил, които ще бъде следван от бъдещите автомобили на компанията. Разположен на преден план в SUV гамата на SEAT, Tarraco има забележителен дизайн и функционалност, спортен дух и комфорт, достъпност и качество, високи технологии и емоции. Всичките му двигатели са оборудвани с директно впръскване, турбокомпресор и технология Start & Stop, с мощност от 150 и 190 к.с.

Любопитното за Tarraco, е че зад испанската му визия, тече немска кръв. Автомобилът слиза от поточната линия на концерна в германския град Волфсбург. Атрактивното предложение само за рамките на Автосалона за SEAT Tarraco стартира от 48 103 лв. С ДДС.

SEAT Arona е първият автомобил в SUV серията на SEAT, който ще бъде оборудван с компресиран природен газ, устойчива алтернатива на бензина и дизеловото гориво. Arona TGI е проектирана, разработена и ще бъде произвеждана в завода в Martorell. Този модел представлява крачка напред в програмата за развитие на компанията благодарение на зеленото си задвижване, което води до по-малко въздействие върху околната среда и икономия на разхода за шофьорите. Новата трицилиндрова Arona TGI е оборудвана с двигател с 12 клапана и шестстепенна ръчна скоростна кутия и има пробег от 400 км в режим CNG и 160 км при работа с бензин.

*Източник: www.seat.bg

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: