ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

SEAT Leon: 1 000 000 продажби за третото поколение (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 29 Jul 2019 Новини
58
0
SEAT Leon: 1 000 000 продажби за третото поколение (Видео)

SEAT обяви, че през тази седмица марката е отчела продажбата на представител на Leon с пореден номер 1 000 000 от лансирането на актуалното му трето поколение през 2012 година. От испанската марка споделят също така, че благодарение на своите качества, моделът е станал най-популярното пазарно предложение в цялата гама на компанията, изпреварвайки хитовата за последните 30 години Ibiza.

"SEAT Leon и особено третото поколение, е истински истински стълб за нашата марка", коментира Лука де Мео, президент на испанската марка. "Той е най-разпознаваемият и оценен от потребителите автомобил на SEAT на всички пет континента. Leon е един от основните двигатели за трансформацията на нашата компания и допринесе за рекордните продажби на SEAT през 2018 година с 517 600 доставки".

SEAT лансира на пазара Leon за първи път през октомври 1999 година, а общата му реализация е на ниво от 2 210 712 единици. 675 915 от тях са били представители на първото му поколение, а от второто са продадени 675 915. Най-голямо търсене на представителите на третата генерация на модела има в Германия, Испания и Великобритания.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: