ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Rompetrol България, част от KMG International Group, с мерки за безопасност в условията на развитието на вируса COVID-19

like0 unlike0
Auto-Press 25 Mar 2020 Новини
143
0
Rompetrol България, част от KMG International Group, с мерки за безопасност в условията на развитието на вируса COVID-19

На фона на вируса COVID-19 в световен мащаб, KMG International Group активира своя план за управление на кризи по-рано този месец, след като от началото на февруари прилага редица превантивни мерки.

Мерките, приети преди това, както и планът, са насочени към защита на безопасността и сигурността на служителите, сътрудниците и клиентите, непрекъснатост на конкретните дейности и минимизиране на риска от прекъсване на потока по отношение на производството и разпределението на горивата.

Планът има три основни направления на действие, в зависимост от еволюцията и въздействието на вируса, като се спазват всички препоръки и решения, взети от местните и централните власти.

Следователно, на нивото на дъщерните дружества в Румъния, България и Република Молдова, бяха приети и приложени редица защитни мерки за служители, клиенти и работни места (административни сгради, складове, бензиностанции, рафинерии).

Много мерки вече са приложени на ниво група преди развитието на вируса COVID-19 в Румъния, например електронни подписи и фактури, гъвкава работна програма, работа от вкъщи, осигуряване на високоефективно електронно оборудване и свързване - VPN, облак, антивирусна защита ). Наскоро компанията прие и други специфични мерки, като ограничаване / отмяна на командировки, реинтеграция при връщане от пътуване в чужбина (работа от вкъщи поне 7 дни след завръщане от незасегнати райони и 14 дни след завръщане от засегнатите райони), ограничаване на срещи (физическо присъствие на максимум 7 души) или отмяна на вътрешни събития.

За работните пространства бяха взети мерки за увеличаване на хигиенните действия на общите помещения за работа / срещи, оборудване с необходими материали (дезинфектанти, маски, ръкавици), дезинфекция на контактните точки (асансьор, врати и др.). Ограничаване на достъпа и флуидизация пътищата за достъп, в съответствие с препоръките на органите на властта, информиране на служителите за повишаване на мерките за хигиена, поведение и превенция.

На нивото на производствените единици (двете рафинерии на Групата KMG International, Петромидия и Вега) са въведени нови правила и мерки, много по-строги (тестване на телесната температура, временно устройване на помещения за клиенти / подизпълнители извън работното пространство, подобряване на потока от хора, флуидизация на автомобилния трафик, антивирусни бариери, засилване на дейностите по почистване в рискови зони - входове / коридори / тоалетни).

Поради загрижеността за здравето и безопасността на служителите и клиентите, на нивото на бензиностанциите Rompetrol в Румъния, България и Република Молдова са приложени редица допълнителни мерки за предотвратяване и намаляване на разпространението на COVID- 19.

Те включват изпълнение на строга програма, почасова дезинфекция на директни контактни повърхности, почистване / измиване на пода най-малко четири пъти на ден (24 часа), допълване на специфични материали / консумативи (дезинфектанти, мокри кърпички, сушилни за ръце и др.), спазване на разстояние между клиентите поне един метър, както и съдове за еднократна употреба в гастро сектора.

Молим нашите клиенти да се съобразят с всички мерки, приложени за безпроблемното функциониране на дейностите. В същото време препоръчваме на клиентите на Fill & Drive да използват онлайн методите на плащане на текущите фактури и да намалят взаимодействието в бензиностанциите, да използват опцията за плащане и зареждане на гориво директно на помпата.

Rompetrol Bulgaria

В сряда и четвъртък ще бъде ограничено движението по път I-8 София-Калотина при Сливница. Обходът е по стария път Като няма "риба" и виртуалният свят е "риба" за автоспорта

Подобни

Онлайн търсене на камерите за скорост в Германия

Онлайн търсене на камерите за скорост в Германия

Средно 43 700 интернет потребители в Германия са търсили ключовата дума „скоростна камера“ всеки месец за последните четири години....

Renault 16 празнува 55-ия си рожден ден - видео

Renault 16 празнува 55-ия си рожден ден - видео

Точно 1 845 959 екземпляра от този крайъгълен камък в моделната история на компанията са построени от Renault от март 1965 до...

Harley LiveWire - 1723 километра за 24 часа

Harley LiveWire - 1723 километра за 24 часа

Въпросът буквално вълнува - Колко далеч можете да стигнете с електрически мотоциклет за 24 часа? Швейцарецът, предприемач и бивш...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: