ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Rolls-Royce Motor Cars оторизира „М Кар София“ като  официален сервизен партньор в България 

like0 unlike0
Auto-Press 09 Nov 2018 Новини
232
0
Rolls-Royce Motor Cars оторизира „М Кар София“ като  официален сервизен партньор в България 

-Rolls-Royce Motor Cars оторизира „М Кар София“ като официален сервизен партньор

-Нарастващият брой автомобили Rolls Royce изисква  засилено присъствие в България

Rolls-Royce Motor Cars разширява още повече клиентската си сервизна мрежа в Югоизточна Европа. „М Кар София“, беше упълномощен със статут на сервизен център от водещия производител на луксозни автомобили Rolls-Royce. Motor Cars и вече официално ще изпълнява функциите на официален сервиз на Rolls-Royce Motor Cars Service в София.  Той ще извършва всички ремонтни и сервизни дейности на автомобилите от марката Rolls-Royce.

Иво Божинов, управител на „М Кар София“, заяви: “Инвестирахме в опитния ни екип и съоръжения, граничещи с прозведения на изкуството, за да успее „М Кар София“ не само да отговори на изискванията  на клиентите на Rolls-Royce, но и да ги надвиши“. - И допълни - “Чувстваме се много горди, че преминахме през целия труден процес, доказвайки че можем да отговорим на условията на може би най-добрите, и сега имаме възможност да представяме най-луксозната марка”.

Питър Шопман, регионален директор на Rolls-Royce Motor Cars, коментира: “С неотдавнашното пускане на модела New Phantom и продължаващия интерес към по-неформалния Ghost, броят на автомобили Rolls Royce в Югоизточна Европа продължава да расте. Добрите първоначалните данни за продажбите на SUV-итата на Rolls-Royce Cullinan ни карат да се чувстваме уверени, че ще увеличим пазарния си успех в региона”. 

И допълни - “Клиентите от България, както и собствениците на автомобили, които посещават тази вълнуваща част от Европа, вече имат подходящ партньор, с който да се погрижат за сервизните нужди на автомобилите си. Нашата цел е да задоволим нуждите на най-претенциозните клиенти в автомобилния свят, където и да се намират“.

Оторизираният сервиз на Rolls-Royce Motor Cars в  София – “М Кар София“, се намира в сърцето на столицата – на бул.  Чернивръх 53.

Двуместен Mitsubishi Pajero Sport се предлага в Обединеното кралство

Подобни

CITROËN С ОТЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ В ЕВРОПА ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА!

CITROËN С ОТЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ В ЕВРОПА ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА!

Резултати на база регистрираните общо леки + товарни автомобили в Европа (30 държави) за първите три месеца на 2019 година: • От...

Groupe Renault показа четири нови лекотоварни машини (Видео)

Groupe Renault показа четири нови лекотоварни машини (Видео)

Днес лидерът на пазара на ванове и лекотоварни електрически автомобили Groupe Renault анонсира първите подробности за четири нови...

Карлман Кинг: шесттонен суперSUV на суперцена

Карлман Кинг: шесттонен суперSUV на суперцена

Във фоайето на Конгресния център в Ню-Йорк където в момента тече международния автосалон е паркирано нещо, което по-скоро прилича...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: