ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Реструктуриране във Ford. Компанията залага на електрификация

like0 unlike0
Auto-Press 11 Jan 2019 Новини
566
0
Реструктуриране във Ford. Компанията залага на електрификация

Ford обяви, че компанията е стартирала консултации със синдикалните си партньори, които имат за цел реструктурирането на част от бизнеса на марката в Европа и бързото подобряване на работата й на територията на контитента. Като основна цел, от гиганта са поставили предлагането на диференцирани пазарни предложения, с помощта на които да бъде постигната още по-силна връзка с потребителите и ще се отговори по възможно най-добрия начин на техните изисквания и очаквания.

В краткосрочен план, от Ford ще ускорят основните си дейности и ще намалят структурните разходи. Паралелно с това от компанията ще трансформират и продуктовото си портфолио, ще разширят предлагането и обемите в основните си и най-печаливши автомобилни предложения, а по-малко доходоносните ще бъдат значително подобрени или преустановени в зависимост от пазарното търсене.

От Ford анонсират интересни подробности относно бъдещото развитие на продуктовата си гама, като анонсират, че предложенията ще бъдат групирани в три бизнес групи- Търговски автомобили, Пътнически автомобили и Вносни автомобили. Всяка една от групите ще бъде ясно диференцирана и с отделна структура, което ще гарантира гъвкавост на управлението на фона на променящите се потребителски изисквания и очаквания.

От Ford споделят, че по отношение на пътническите си автомобили, компанията ще създаде по-таргетирано портфолио, с основен акцент върху качеството, високите технологии и удоволствието от управлението.

Всеки един нов модел след изцяло новия Focus ще получи и електрифицирана версия, като в зависимост от приложимостта и пазарното търсене, тя може да бъде самозаряден хибрид, зареждаем plug-in хибрид или изцяло електрическа.

По отношение на новата си група- Вносни автомобили, от Ford анонсират, че в нея ще бъдат включени важни международни за европейския пазар модели, в това число Mustang, Edge и още един, все още неназован, SUV модел. През 2020 година, в тази група ще бъде включен и изцяло новия функционален електромобил на марката, дизайнът на който е вдъхновен от Mustang.

2 100 000 долара за първата нова Supra

Подобни

BMW с нова колекция часовници

BMW с нова колекция часовници

BMW разпространи информация за новата си лятна колекция часовници, за която от автомобилната марка споделят, че са вдъхновени от...

FORD с отделен завод за електромобили в САЩ

FORD с отделен завод за електромобили в САЩ

FORD обяви, че компанията ще разшири производствените си възможности в Съединените Американски Щати, като изгради нов комплекс за...

55 години SKODA 1000 MB

55 години SKODA 1000 MB

На 11 април 1964 година SKODA стартира производството на емблематичния си модел 1000 MB в Млада Болеслав. През септември същата...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: