ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Renault вади червения молив

like0 unlike0
Auto-Press 02 Jun 2020 Новини
106
0
Renault вади червения молив

Renault планира да съкрати около 15 000 работни места през следващите няколко години. Тези „необходими корекции на персонала“ са основа за връщане към печеливш и устойчив растеж, според стратегически документ на френския производител.

Тази и други мерки имат за цел да намалят постоянните разходи с повече от два милиарда евро през следващите три години. Проектът за спестявания е вграден в по-тясно сътрудничество с партньорите от алианса Nissan и Mitsubishi. Във Франция трябва да бъдат съкратени почти 4600 работни места, а в останалия свят над 10 000.

Дейностите във Франция ще се съсредоточат върху стратегическите бизнес области на електрическите превозни средства, лекотоварните превозни средства, кръговата икономика и иновациите с висока добавена стойност. Разходите за инженеринг трябва да бъдат намалени с около 800 милиона евро, например чрез намаляване на разнообразието от компоненти и повишаване на стандартизацията.

Мерки като по-бързата дигитализация и увеличеното използване на стандарта Industry 4.0 следва да намалят производствените разходи с 650 милиона евро. За тази цел глобалният производствен капацитет ще бъде намален от четири милиона превозни средства през 2019 г. на 3,3 милиона до 2024 г.

„Оптимизацията на общите разходи и маркетинговите разходи“ трябва отново да спести около 700 милиона евро, например чрез по-силна дигитализация или рационализиране на организационните задачи. Дебелият общ пакет не е безплатен за изпълнение.

Говорител на компанията сподели - "Предвидените разходи за изпълнение на този план са от порядъка на 1,2 милиарда евро. Плановете ще бъдат представени на представителите на служителите в съответствие с приложимите законови разпоредби.”

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: