ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Renault с лек фейслифт на Talisman

like0 unlike0
Auto-Press 03 Jun 2020 Новини
80
0
Renault с лек фейслифт на Talisman

Renault оптимизира леко топ-модела си Talisman като го направи по-сигурен и по-удобен. Обновеният седан и Grandtour започват пътя си с нови системи за помощ на водача и онлайн мултимедийна система Easy Link. Френският "щастлив чар" може да бъде поръчан от средата на юни 2020 г. Предвижда се доставката да започне през септември.

Можете да разпознаете новият Talisman отпред с преработеното лице на предната престилка и хромираната лента, която обхваща цялата решетка на радиатора. „Детайлите в хром има върху LED задните светлини, динамичните индикатори, а новите джанти с размери 17, 18 и 19 цола поставят допълнителни акценти“, казват от Renault Германия.

В зависимост от оборудването, фаровете Talisman LED Matrix Vision осигуряват фино дозирана светлина. Друга нова функция е Autobahn асистентът за задръстване, който може да ускори, да задейства спирачките и да направлява автомобила изцяло по многолентови пътища с добра пътна маркировка на лентата на движение.

Полезни системи като предупреждение за излизане от лентата, предупреждение за скорост с разпознаване на пътни знаци и асистент на аварийната спирачка с разпознаване на пешеходци вече са налични за версията Zen на базовото ниво. В допълнение към Intens и Initiale Paris са добавени асистентът за магистрала и задръстване, динамичното управление на всички колела 4Control и системата за предупреждение за кръстосано движение.

Ценовата листа в Германия започва от 34 200 евро за Grandtour Zen с базовия двигател TCe 160. За оборудването на Intens Renault иска от 36 250 евро за седана и 37 250 евро за Grandtour, всеки с бензин в базото им ниво. Топ версията Initiale Paris се предлага от 44 450 евро за Grandtour TCe 160 и 46 250 евро за седан с двигателя TCe 225.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: