ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Renault-Nissan-Mitsubishi: Малкият бизнес вижда бъдещата си флотилия електрическа и автономна

like0 unlike0
Auto-Press 28 Feb 2019 Новини
45
0
Renault-Nissan-Mitsubishi: Малкият бизнес вижда бъдещата си флотилия електрическа и автономна

Автомобилният гигант Renault-Nissan-Mitsubishi и в частност неговото лекотоварно подразделение обяви резултатите от интересно проучване сред собствениците на малки бизнеси, според коeто 55% от тях смятат, че флотилиите им автомобили ще бъдат напълно автономни до 20 години. Според 38% от тях, преминаването към роботизираното упрлавление ще се случи още по-скоро- до 10 години.

Данните от проучването на Renault-Nissan-Mitsubishi LCV сочат също така, че 66% от собствениците на малки бизнеси с автомобилни паркове, предвиждат че техните флотилии ще станат с изцяло електрически задвижващи системи до 20 години, а 50% очакват това да се случи за двойно по-кратък период.

"Тези резултати демонстрират, че електрификацията при флотилиите е все по-често в умовете на нашите клиенти", коментира Ашвани Гупта, старши вицепрезидент на Renault-Nissan-Mitsubishi LCV.

"Не само поради по-добрата финансова ефективност, която могат да предложат електрическите автомобили, но и заради това, че природната устойчивост е критична за бъдещето на техния бизнес. Впечатлен съм от това колко оптимистични са тези ръководители на флотилии за скоростта, с която техните автомобили ще бъдат електрифицирани", допълва Гупта.

Renault е лидер на европейския пазар на електрически ванове, като държи 46.2% от местния пазар, а от Groupe Renault, в лекотоварното портфолио на която фигурират елекромобилите Kangoo Z.E., Master Z.E., Twizy Cargo и Zoe Societe, обяви, че 100% от нейните ванове ще бъдат електрифицирани до 2022 година.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: