ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Разходки с железния приятел в кризата - какво е позволено в Германия?

like0 unlike0
Auto-Press 05 Apr 2020 Новини
273
0
Разходки с железния приятел в кризата - какво е позволено в Германия?

Великден е точно зад ъгъла, времето се подобрява и хората се привличат навън от по-топлото и хубаво време. Във времена на вирусната криза обаче трябва да се избягва точно това, за да се защити общото благо, според властите, всички хора трябва да стоят у дома, доколкото е възможно, и да ограничават пътуванията си само до основните си нужди.

Независимо от това с началото на пролетта желанието за пътувания наоколо и в провинцията, бръмченето с мотоциклет или кабриолет нараства значително. ADAC изяснява какво все още е позволено в Германия в тази посока.

Решаващото е в какво състояние се намирате. Докато Бавария или Берлин като федерални щати с ограничения за излизане забраняват подобни развлекателни обиколки, излизането навън във федералните щати, в които се прилага само забрана за контакт, все още е разрешено.

Държавите със строги ограничения за излизане са Бавария, Саарланд, Саксония, Саксония-Анхалт, Бранденбург и Берлин. Винаги трябва да има важна причина за напускането на апартамента. Контактът с определени групи хора също е ограничен. Важната причина за излизане там трябва да бъде доказана при контрола. Контактът е забранен в другите федерални щати. Това означава, че контактът е разрешен само за определени хора и трябва да се поддържа определено разстояние от други хора.

Според ADAC по-строгите ограничения биха имали смисъл във всички федерални държави. Упражненията на чист въздух са важни, но това трябва да се извършва в близост до дома ви, ако е възможно. Решаващият фактор е минималното разстояние между хората от два метра, а то често не може да се поддържа, особено в популярни екскурзионни дестинации. Затова ADAC настоятелно препоръчва да не се правят сега такива екскурзии.

Но не всичко е забранено в Корона времената - спортът, разходките и упражненията на чист въздух са разрешени във всяка федерална държава. В повечето федерални щати ви е позволено да излизате на чист въздух сами, с друг човек, който не е в домакинството или с членове на вашето собствено домакинство - ако е възможно като се вземе предвид минималното разстояние.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: