ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Разбери тайната на първокласното сцепление – Continental Black Chili

like0 unlike0
Auto-Press 03 Jun 2020 Новини
87
0

Разбери тайната на първокласното сцепление – Continental Black Chili

Разбери тайната на първокласното сцепление – Continental Black Chili
/add_images/news/062020/s_1591167606_186.jpg
  1. Разбери тайната на първокласното сцепление – Continental Black Chili
  2. Разбери тайната на първокласното сцепление – Continental Black Chili
  3. Разбери тайната на първокласното сцепление – Continental Black Chili

Когато за първи път хванете волана на спортния суперавтомобил и почувствате на завоя силата, от която кръвта Ви заиграва и Ви полазват тръпки, научавате тайната на спортното шофиране и разбирате защо първокласните автомобилни гуми са толкова важни.

Искате ли да осъществите своите автомобилни мечти? Black Chili Driving Experience Ви предлага единствена по рода си възможност да прекарате четири незабравими дни, в които не само да се наслаждавате на шофирането на спортни автомобили по живописните улици на Прованс, но и да се поглезите подобаващо в престижни хотели и бутикови ресторанти.

Честване по повод водещата роля на „Continental“ в автомобилната индустрия

Black Chili е »тайната подправка« на Continental: сместа, която гарантира, че автомобилните гуми могат да постигнат още по-добри резултати и още по-добро сцепление. Благодарение на многобройните проучвания, иновации и разработки, нейното въвеждане значително подобри ходовите и спирачните характеристики на високоефективните (UHP и uUHP) целогодишни гуми, като същевременно намали съпротивлението при търкаляне, осигурявайки по-добра издръжливост на гумите при всекидневна употреба.

Автомобилните гуми SportContact 6, PremiumContact 6, ContiSportContact 5P и ContiSportContact 5, монтирани на автомобилите, които ще имате възможността да шофирате по време на събитието Black Chili Driving Experience, са особено подходящи за спортни автомобили, високопроходими SUV и електрически модели от най-висок клас. Всичките автомобили, включени в събитието - Jaguar I-Pace, Ford Mustang, Porsche Boxster 718, Mercedes C43 AMG, Audi RS3 и BMW M240i, са оригинално оборудвани с автомобилни гуми Continental, което значи, че са изработени в тясно сътрудничество с автомобилния производител.

Почти всеки трети нов автомобил, произведен в Европа, е фабрично оборудван с автомобилни гуми Continental. Тъй като Continental е не просто производител на гуми, но и предоставя решения за свързаност и развлечение, както и много дребни, но важни аксесоари, като например дюзите за миене на фарове. Компанията осъществява приблизително 75 % от целия си международен бизнес като доставчик на автомобилни части, поради което не е изненадващо, че по-голямата част от новите автомобили е оборудвана с широка палитра други продукти, произведени от Continental като амортисьори, спирачни и други системи за сигурност (ABS, ESP, AEB и т. н..

Как да спечелите и да заминете във Франция*?

За да отпразнува водещата си роля в автомобилната индустрия и индустрията на автомобилните гуми, Continental ще заведе щастливците на събитието Black Chili Driving Experience. Сред стоте участника с най-добри резултати в куиза във всяка отделна участваща държава ще бъде избран победител, който ще отиде на събитието заедно с придружител по свой избор .

За повече информация и участие посетете www.blackchili.bg.

*Събитието ще се състои през октомври тази година или през пролетта на 2021 година, като при организацията му ще бъдат спазени всички здравни ограничения и препоръки.

Допълнителна награда за всички участници в куиза

Всеки от Вас, който участва в куиза на www.blackchili.bg, ще получи специална отстъпка, от която ще може да се възползва при покупка на автомобилни гуми Continental от избрани оторизирани дилъри.

Предварителен преглед на първите данни за новия Аrteon1 преди виртуалната световна премиера на 24 юни Honda иска да пусне кросверсии на всички свои модели - видео

Подобни

GROUPE RENAULT И GOOGLE CLOUD СИ ПАРТНИРАТ В ПОЛЗА НА ИНДУСТРИЯ 4.0

GROUPE RENAULT И GOOGLE CLOUD СИ ПАРТНИРАТ В ПОЛЗА НА ИНДУСТРИЯ 4.0

• Groupe Renault си партнира с Google Cloud, за да ускори дигитализацията на производствените си мощности и веригата на...

За по-чист въздух в градовете – Ford въвежда автоматичен електрически режим на електрифицираните си модели Custom

За по-чист въздух в градовете – Ford въвежда автоматичен електрически режим на електрифицираните си модели Custom

Технология за „нулеви“ географски зони автоматично превключва лекотоварните и пътническите автомобили Custom на Ford в електрически...

Новата стажантска кола на SKODA се казва SLAVIA

Новата стажантска кола на SKODA се казва SLAVIA

SKODA обяви, че седмата специално разработена от стажанти в компанията кола- открита версия на актуалната SCALA, ще се нарича...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: