ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

RANGE ROVER EVOQUE: ЛЮБИМ НА ЦЯЛА ЕВРОПА

like0 unlike0
Auto-Press 14 Feb 2020 Новини
48
0
RANGE ROVER EVOQUE: ЛЮБИМ НА ЦЯЛА ЕВРОПА

• Range Rover Evoque бе отличен с титлата най-добър компактен SUV автомобил по време на наградите Auto Motor und Sport Best Car Readers’ Choice 2020

• Победителите бяха избрани от повече от 100 000 читатели на списанията Auto Motor und Sport от 11 европейски страни

• Jaguar F-TYPE зае трето място в категорията за кабриолети

Новият Range Rover Evoque бе отличен от автомобилисти от цяла Европа.

Луксозният всъдеход бе обявен за най-добрият компактен SUV и офроуд автомобил по време на наградите Auto Motor und Sport Best Cars Readers’ Choice. Победителите във всяка категория бяха избрани след проведена анкета на повече от 100 000 читатели на списанието. Evoque бе избран заради комбинацията си от лукс, модернистичен дизайн и устойчиви и иновативни технологии.

Jaguar също беше сред наградените, като F-TYPE зае трето място в категорията за кабриолети.

Феликс Браутигам, главен търговски директор на Jaguar Land Rover, прие и двете награди по време на церемонията в Щутгарт. Той сподели: “Наградите The Best Cars Readers’ Choice са сред най-важните показатели в автомобилната индустрия. Поради тази причина сме изключително развълнувани, че взискателното жури, съставено от читателите на списанието, продължава да избира Jaguar Land Rover като победители всяка година.

“С присъждането на първо място на новия Range Rover Evoque, повече от 100 000 читатели награждават уникалната концепция, дизайн и иновативни технологии на автомобила. Третото място за F-TYPE е свидетелство за уникалния характер на новия кабриолет на Jaguar. Този успех е голямо признание за работата на целия ни екип. Нашите клиенти могат да продължат да очакват изключителни автомобили от нас в бъдеще.”

Моделите на Jaguar и Land Rover винаги са постигали успех при наградите за най-добри автомобили. Оригиналният Evoque бе обявяван за най-добър компактен SUV и офроуд автомобил през 2015, 2016 и 2017 година.

Jaguar F-TYPE направи шестата си поредна изява на подиума. Грабващият погледите автомобил беше официално представен през декември и от април ще бъде наличен и на българския пазар.

Наградите Best Cars Readers’ Choice са сред най-големите и важни в автомобилната индустрия - и то не само в Германия. Читателите на Auto Motor und Sport от 11 европейски страни, познати със своята взискателност и интерес към технологиите, се включват в гласуване и определят победителите в редица категории.

*Източник: www.landrover.bg

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: