ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

R-Line Black Style за Volkswagen Tiguan

like0 unlike0
Auto-Press 05 Dec 2018 Новини
436
0
R-Line Black Style за Volkswagen Tiguan

Volkswagen анонсира нов R-Line Black Style пакет за хитовия си модел Tiguan, предназначен за онези от потребителите, които искат по-модерно и изтънчено излъчване от своя автомобил.

R-Line Black Style е наличен за нивата на оборудване Comfort и Highline на Tiguan, като се предлага в четири основни цвята- Mother-of-Pearl-Effect Oryx White, Pure White, Indium Grey Metallic и Pearl-Effect Deep Black. С новия пакет, екипировката на автомобила се надгражда със специално изпълнени брони, черен R-Line заден спойлер, черни 19-цолови алуминиеви джанти, черни релси на тавана, допълнително тонирани задни стъкла, черни капаци на външните огледала, черен пакет лайстни, многофункционален волан с кожена тапицерия и други.

Пакетът R-Line Black Style за Tiguan е наличен за поръчка срещу 3365 евро.

Tiguan и Tiguan Allspace са основни модели в SUV гамата на Volkswagen, като към края на септември отчитат над 600 000 продажби в световен мащаб. Двете пазарни предложения се произвеждат в четири държави- Китай, Германия, Мексико и Русия, а реализацията на Tiguan от 2007 година до момента пък е на ниво от над 4.6 милиона единици.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: