ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

През април във Великобритания са били сглобени само 197 нови коли

like0 unlike0
Auto-Press 29 May 2020 Новини
250
0
През април във Великобритания са били сглобени само 197 нови коли

Английската търговска асоциация SMMT (Society of Motor Manufacturers and Traders) публикува данните за автомобилното производство в страната през април и според тях резултатът е с 99.7% по-слаб в сравнение със същия месец на 2019 година.

От SMMT коментират, че на фона на общото преустановяване на производствените процеси във Великобритания през април, в цялата страна, от поточните линии са слезли само 197 луксозни и спортни коли. Същите са били официално сглобени преди въвеждането на ограниченията и през месеца само са били доконфигурирани. 152 от колите са били предназначени за международните пазари на съответните компании, а останалите за местни потребители.

Данните на SMMT сочат, че през април 2019, във Великобритания са били произведени 70 971 нови коли, 57 315 от които са били предназначени за международните пазари на съответните автомобилни марки.

Произведените автомобили във Великобритания през първите четири месеца на 2020 година са на ниво от 319 449 единици, което е с 27.6% по-малко в сравнение със същия период на 2019 година.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: