ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Porsche прибира за ремонт 340 000 автомобила поради проблем с автоматика

like0 unlike0
Auto-Press 27 Jun 2019 Новини
218
0
Porsche прибира за ремонт 340 000 автомобила поради проблем с автоматика

Porsche трябва да изтегли за рекламационна сервизна акция почти 340 000 автомобила от моделите Cayenne и Panamera поради проблеми с автоматичната им трансмисия, съобщи германската компания във вторник.

Говорител на марката Volkswagen Group сподели, че автомобилите могат самопроизволно да се задвижат, когато автоматикът им е на положение Р /паркинг/, поради потенциално чуплива част от връзката между лоста на предавката и трансмисията.

Почти 100 000 от засегнатите превозни средства, произведени от 2002 г. насам, са в САЩ и почти 25 000 в Германия. Останалите са реализирани на пазари в целия свят.

Интересен момент е че от Porsche са предвидили възможноста за подобни събития. За целта като в сайта им има специална страница за проверка за евентуални проблеми и рекламационни кампании. Достатъчно е там да се вкара идинтификационния номер на автомобила, т.н VIN с неговите 17 позиции - цифри и букви и собственикът може да разбере дали има открита рекламационна къмпания за автомобила му, като периодът за наблюдение е от 1999-a година насам.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: