ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Porsche предлага сертификация на класиката си

like0 unlike0
Auto-Press 15 Aug 2019 Новини
139
0
Porsche предлага сертификация на класиката си

Ако карате старо Porsche, можете да проверите състоянието на автомобила си при производителя. Защото Porsche вече издава сертификати за класическите си автомобили. За първи път Porsche Classic иска да предложи подробна документация за всички класики на марката с техническия сертификат.

„Ние даваме насоки на нашите клиенти, за да могат те по-добре да оценят техническото състояние на своето превозно средство“, казва Улрике Луц, ръководител на Porsche Classic. - „Той не замества оценката на превозното средство, но е полезно допълнение към документацията му, което е от полза за стойността и дълголетието на превозното средство.“

Като част от обширния одит могат да бъдат разкрити и технически слабости на съответния автомобил. „Техническият сертификат“ вече е достъпен при един от 18-те партньора на Porsche Classic в Германия.

Сертификатът съдържа изчерпателна документация, с която собствениците на класическо Porsche могат да сравнят първото състояние при доставката на автомобила си със състоянието му към на днешния ден. „Историческата част“ предоставя подробна информация за първоначалното състояние на автомобила.

В допълнение към датата на производство и мястото на доставка, това включва и вида на поръчката и данните за изпълнение. В допълнение, номерата и типовете двигатели и трансмисиите, съдържащи се в превозното средство, са документирани и сравнени с оригиналните записи. Документацията улавя функции като цвят на екстериора и интериора, както и допълнително монтирани инсталации. В техническия преглед са включени и прегледите на каросерията, екстериора, интериора, окачването и спирачките в контролния лист.

Настоящото техническо състояние на автомобила се определя от специалисти на Porsche Classic Partner в индивидуалната му оценка. Например, боята и тапицерията се оценяват по отношение на износването им на четири етапа. Козметичните аспекти нямат значение. Тестовите точки, които не отговарят на изискванията, се отбелязват в техническата проверка и по този начин могат да бъдат конкретно отстранени.

Документален филм на шест страници с осем снимки и техническа проверка са на разположение от немските партньори на Porsche Classic срещу 499 евро.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: