ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

PININFARINA ще произвежда ексклузивни суперавтомобили

like0 unlike0
Auto-Press 10 Jul 2018 Новини
163
0
PININFARINA ще произвежда ексклузивни суперавтомобили

Автомобилният свят се увеличи с още един производител, който обаче анонсира планове, които го разграничават сериозни от останалите на пазара.

Automobili Pininfarina обяви, че компаният ще предложи на своите бъдещи клиенти луксозно портфолио електрически модели, първият от които ще бъде представен- под формата на концептуалната разработка PF0, още през следващия месец, по време на Monterey Car Week.

Първата разработка на Automobili Pininfarina ще бъде представена даже преди това, като премиерата на концепцията, както и бъдещите бизнес планове на новата марка, ще бъдат демонстрирани пред потенциални партньори, клиенти и представители на медиите още през тази седмица по време на специално събитие в Ню Йорк.

“Automobili Pininfarina поставя началото на нов бизнес, създаден за да обслужи най-изисканите клиенти в света”, коментира Михаел Першке, изпълнителен директор на новата марка. “Нашето портфолио ще стартира с иновативен хиперавтомобил с нулеви вредни емисии, който демонстрира прогреса към който се стремим, за да достигнем върха на пазара на луксозните и спортни автомобили”.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: