ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

PEUGEOT НА АВТОМОБИЛНИЯ САЛОН В ГУАНДЖОУ 2019

like0 unlike0
Auto-Press 22 Nov 2019 Новини
109
0

PEUGEOT НА АВТОМОБИЛНИЯ САЛОН В ГУАНДЖОУ 2019

PEUGEOT НА АВТОМОБИЛНИЯ САЛОН В ГУАНДЖОУ 2019
/add_images/news/112019/s_1574427603_226.jpg
  1. PEUGEOT НА АВТОМОБИЛНИЯ САЛОН В ГУАНДЖОУ 2019

- СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА НА НОВИЯ SUV PEUGEOT 2008, ЕЛЕКТРИЧЕСКА ОФАНЗИВА, НОВИ УСЛУГИ BLUE CARE 2.0

PEUGEOT представя за първи път пред световната публика новия SUV PEUGEOT 2008 и разгръща последователната си продуктова стратегия за плавен енергиен преход без компромиси с удоволствието от шофирането.

Новият SUV PEUGEOT 2008 - визията на Марката за едно вълнуващо автомобилно бъдеще, изпъква със своя мощен и отличителен дизайн и модерни технологии (PEUGEOT i-Cockpit® 3D). Базиран на общата модулна платформа, разработена с DONGFENG, той предоставя на китайските клиенти простор и свободата да избират между двигател с вътрешно горене и електрическа мощност.

Новият изцяло електрически SUV PEUGEOT e-2008 разширява електрифицираната гама на PEUGEOT в Китай, представена в Гуанджоу: SUV PEUGEOT 4008 4WD PHEV (Plug-in Hybrid) и седанът PEUGEOT 508 L PHEV, представени съответно през септември и април 2019 г.

Панелът с нови услуги BLUE CARE 2.0 предоставя 8 гарантирани услуги на китайските клиенти.


СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА: НОВИЯТ SUV PEUGEOT 2008

PEUGEOT представя новия SUV PEUGEOT 2008 за първи път пред публика, след разкриването му през юни 2019 г. Така Марката утвърждава своята световна и глобална визия за SUV автомобил след лансирането на PEUGEOT 3008, 4008 и 5008.

Новият SUV PEUGEOT 2008 изпъква в своя сегмент с мощния си, изваян и дързък дизайн. Той съдържа отличителните елементи на стила на Марката със светлинния подпис с 3 следи от нокти на предните фарове (в зависимост от версията) и задните светлини, както и черната лента на задната врата. Пропорциите са отчетливо характерни за SUV автомобил, с горда и разпознаваема предна част, големи 18-инчови джанти, щедър пътен просвет и фасетиран профил, изваян от един блок.

Новият SUV PEUGEOT 2008 е високотехнологичен, оборудван с последните иновации на Марката, включително новото поколение PEUGEOT i-Cockpit® 3D за обогатено изживяване. Компактният волан допринася за пъргавината и удоволствието от шофирането, а 7- или 10-инчовият сензорен екран (в зависимост от версията) оптимизира достъпа до функциите на автомобила и увеличава ергономичността. Новият SUV PEUGEOT 2008 е оборудван в Китай с Apple Car Play и Baidu Car Life.

SUV PEUGEOT 2008 е първият електрически автомобил на Марката с батерия в Китай. Той предлага на китайските клиенти силата на избора и е наличен с електромотор или с бензинов двигател THP 100 kW DCT.

Новият SUV PEUGEOT 2008 е базиран на мултиенергийната обща модулна платформа CMP (Common Modular Platform), разработена с DONGFENG. Както в електрическата си версия, така и във версията с двигател с вътрешно горене функционалният нов модел може да се похвали с максимално CMP междуосие от 2,65 м, което осигурява забележителен простор за пътниците на задните седалки и голям багажник. Всички клиенти се възползват от едно и също изживяване зад волана на PEUGEOT: утвърждаване чрез дизайна, удоволствие от шофирането и технологична диференциация.


PEUGEOT В ГУАНДЖОУ: ПРИДВИЖВАНЕ КЪМ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛИ В КИТАЙ

PEUGEOT показва електрифицираната си гама редом с новия изцяло електрически SUV PEUGEOT e-2008, представен за световната си премиера пред публика. SUV PEUGEOT 4008 4WD PHEV (300 к.с.) и седанът PEUGEOT 508 L PHEV (250 к.с.) са задвижвани от plug-in хибрид, комбиниращ бензинов двигател и електромотор. Тази нова технология обновява усещанията при шофиране с магията на изцяло електрическия режим ZEV, мощността на режим Sport и функционалността на режим Hybrid. PEUGEOT 4008 съдържа режим за задвижване на четирите колела (PHEV 4WD) за офроуд шофиране.

PEUGEOT осигурява Екосистема за новите електрически автомобили, за да улесни живота на клиентите.

• Free to buy: предложение за лизинг на автомобила вместо традиционната продажба, за да се насладите на забавлението незабавно

• Free to use: безплатна доживотна поддръжка за PEUGEOT e-2008 и 10-годишна гаранция за силовия агрегат за купувачите на PEUGEOT 2008.

• Free to Move: Приложението My PEUGEOT предлага безпроблемно зареждане, включително намиране на зарядна станция, резервация на зареждане и проверка на оставащото разстояние. То дава възможност и за дистанционно управление на климатика и заключването/отключването.

Изложена е пълната гама на PEUGEOT през 2020 г. в Китай, 5 автомобилни линии, включително 3 електрифицирани версии. SUV моделите PEUGEOT 2008, 4008 и 5008 покриват всички сегменти. Гамата за Автомобилния салон е допълнена от седана PEUGEOT 508 L (4,87 м), с изцяло новия му стил и модерни технологии, и ориентирания към семейството и функционален PEUGEOT 408 (4,75 м).

НОВИТЕ УСЛУГИ BLUE CARE 2.0

PEUGEOT обявява панела BLUE CARE 2.0, включващ 8 гарантирани услуги за китайските клиенти.

• Двучасова доставка за рутинна поддръжка, без заплащане в случай на закъснение.

• Три нива на проверка на качеството преди доставката на автомобила, безплатно предложение за измиване на автомобила.

• За елементите, подлежащи на поддръжка, или за всяка промяна се изисква предварително уведомление и потвърждение от клиента.

• Сменените части се показват на клиента.

• Възстановяване в троен размер на разликата в цената, ако стойността на фактурата е по-висока от обявената цена, посочена в „4S“.

• Възможност за връщане или замяна на новия автомобил в седемдневен срок.

• 24-часова пътна помощ.

• Предоставяне на друг автомобил за временно ползване в случай на проблем с качеството, изискващ ремонт с продължителност над 4 дни, ако автомобилът е в гаранция.

От 22 ноември до 1 декември посетителите ще могат да се възхищават на щанда на PEUGEOT (в зала 5.1) с площ от 1 000 кв.м. и с дизайн, вдъхновен от ангажимента на Марката за енергийния преход. Монументалният Лъв с плавни и изваяни линии - посланик на Марката, както и рекламното й послание „Почувствай ритъма на сърцето си“ ще бъдат осветени в синьо. На щанда ще има и 27-метров впечатляващ екран, носещ на посетителите допълнителна доза емоция.

*Източник: www.peugeot.bg

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: