ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

PEUGEOT на Автомобилен салон София

like0 unlike0
Auto-Press 11 Oct 2019 Новини
40
0

PEUGEOT на Автомобилен салон София

PEUGEOT на Автомобилен салон София
/add_images/news/102019/s_1570802420_622.jpg
  1. PEUGEOT на Автомобилен салон София
  2. PEUGEOT на Автомобилен салон София
  3. PEUGEOT на Автомобилен салон София
  4. PEUGEOT на Автомобилен салон София
  5. PEUGEOT на Автомобилен салон София
  6. PEUGEOT на Автомобилен салон София
  7. PEUGEOT на Автомобилен салон София
  8. PEUGEOT на Автомобилен салон София

PEUGEOT демонстрира своя преход към електричеството на Автомобилен салон София 2019. Новият напълно електрически PEUGEOT е-208 e показан премиерно за България в рамките на изложението. Втората електрическа премиера за марката идва на две колела в лицето на скутерът e-Ludix. PEUGEOT проектира себе си в ерата на енергийния преход и електрификацията, и води посетителите към визията си за бъдещето с електрически автомобил, електрически скутер и електрически велосипед.

Общо 7 автомобила са изложени на щанда на PEUGEOT в зала 4 на Интер Експо Център от 12 до 20 октомври - новият Peugeot 208 в конвенционална и електрическа версия, колата на годината в България – Peugeot 508 в седан и комби версия, многофункционалният автомобил на годината Peugeot Rifter, носителят на над 65 международни награди Peugeot 3008 SUV и 7-местният SUV Peugeot 5008.

Новият PEUGEOT 208 се предлага с избор между три двигателя: 100% електрически, бензинов или дизелов. Това ново поколение на PEUGEOT 208 се утвърждава чрез своя елегантен и отличителен дизайн.

Новият PEUGEOT 208 съдържа ново, безпрецедентно поколение на PEUGEOT i-Cockpit® с високо разположен, комбиниран инструментален 3D панел и редица системи в помощ на водача от по-високите сегменти.

Свръхсвързан благодарение на функцията Mirror Screen и свързаната TomTom® Traffic 3D навигация, новият PEUGEOT 208 съдържа и най-новото поколение от системи в помощ на водача - на най-високото ниво в своя сегмент, с новата система Drive Assist, която проправя пътя към полуавтономното шофиране.

Новият PEUGEOT e-208 предлага стимулиращо удоволствие при шофиране благодарение на 100% електрически мотор с мощност 100 kW (136 к.с.) и 260 Nm въртящ момент (наличен от 0 км/ч) за незабавни реакции.

Носителят на наградата Кола на годината за 2019 г. в България - Peugeot 508 е изложен на щанда на марката. Дързък дизайн с отличителен стил и технология за врати без рамки придават на автомобила специално присъствие и стойка. За пръв път в сегмента Peugeot 508 демонстрира Система за нощно виждане (Night vision), която засича живи същества пред автомобила нощем или в условия на намалена видимост. Системата осигурява засичане в рамките на 200-250 м извън обхвата на предните фарове и извежда образа от инфрачервената камера централно на цифровия дисплей на нивото на очите на водача.

Комби версията на модела - новият PEUGEOT 508 SW пренаписва всички елементи на дизайна в силно конкурентния пазар на комби моделите от сегмент D, черпейки вдъхновение от моделите „шутинг брейк“. Дизайнът на новия PEUGEOT 508 SW е впечатляващ със снижения спортен силует на модела и вратите без рамки. Той представлява перфектно съчетание на спортна елегантност и

практичност, осигурявайки щедро пространство за пътниците и голям, леснодостъпен багажник.

Peugeot Rifter спечели наградата Многофункционален автомобил на годината 2019 в България. Той носи силна индивидуалност и приключенски дух. Заимствал e някои от стилистичните и функционални характеристики на SUV света: голям клирънс, големи колела, големи протектори на праговете на вратите, на долната странична част на каросерията и предната и задната брони. Предлаган в две дължини – с 5 и 7 места, оборудван с Peugeot i-Cockpit® и гарантиращ удоволствие от шофирането, Peugeot Rifter е верен съучастник в ежедневната работа и семейните приключения.

Носител на над 65 международни награди от лансирането си до момента Peugeot 3008 SUV притежава спиращ дъха интериорен дизайн и носи въодушевляващо усещане при шофиране, подкрепен от арсенал от системи за помощ при шофиране и гама икономични двигатели.

SUV PEUGEOT 5008 се вписва изцяло в концепцията на Peugeot за уникален SUV – модерен и впечатляващ автомобил със силен вдъхновяващ дизайн, осигуряващ истинско удоволствие от шофирането и иновативно високо технологично оборудване. С големите си колела, с пътния си просвет, с широката си следа, той предлага на пътниците едно въображаемо бягство.

PEUGEOT е единственият производител, предлагащ глобална мобилност на 2, 3 или 4 колела. Щандът на марката представя най-новите електрически иновации на PEUGEOT Cycles и PEUGEOT Motocycles.

Електрическият скутер PEUGEOT e-Ludix е още една премиера за България на щанда на марката. e-Ludix е електрическата версия на най-продавания скутер на Peugeot Motocycles – Peugeot Ludix с изпитано шаси и реализирани над 250 000 броя за последните 15 години. Скутерът използва електрически двигател Bosch с максимална мощност от 4 к.с. Батерията достига пълен заряд за 4 часа и автономност до 45 км, като позволява експресно зареждане до 80% за 3 часа, както и вариант за бързо зареждане за 2 часа. Самата батерия може да бъде вадена от скутера, което подпомага лесното му зареждане.

Специални условия и безплатна застраховка Автокаско за всички леки автомобили на склад ще съпътстват покупката на всеки автомобил PEUGEOT в рамките на Автомобилен салон София. По време на изложението на разположение за тест са PEUGEOT 508 SW, PEUGEOT 3008 и PEUGEOT 5008, с които желаещите ще могат да изпробват и приложението MYPEUGEOT.

*Източник: www.peugeot.bg

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: