ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Peugeot 208 и e-208 вече и в GT-Line онлайн

like0 unlike0
Auto-Press 14 May 2019 Новини
279
0
Peugeot 208 и e-208 вече и в GT-Line онлайн

Новите модели Peugeot 208 и e-208 вече могат да бъдат поръчвани и в оборудването GT-Line. Марката на френските лъвчета отваря нов информационен канал, който ще помага на хората търсещи решение за новата си кола да получават последните новини за новия градски френски автомобил.

"Новото Peugeot 208 е вече много популярно още преди пускането му на пазара" - казва Стефен Рашиг, управляващ директор на Peugeot Германия. - “Затова създадохме информационна платформа и опция за резервация, която да подава на клиентите актуални новости за най-новия член на семейството 208 възможно най-бързо.”

Отсега нататък заинтересованите могат да използват уебсайта www.peugeot.de, за да изберат линията 208 GT в желания цвят с един от трите двигателя и да я резервират без задължение. Веднага щом поръчките бъдат отворени, заинтересованата страна ще получи ранно предупреждение от избрания дилър на марката и, ако са налице първите модели, покана за тест драйв.

В допълнение към дизеловия и бензиновия двигател е и електрическият вариант e-208 с пробег от 340 км по цикъла WLTP, според данни на производителя.

Eлектрокарът e.GO Life – елДавид предизвиква елГолиатите Renault e официален партньор на Международния филмов фестивал в Кан през 2019 г.

Подобни

MOTO-PFOHE Rent a Car отвори своя първи офис в Бургас

MOTO-PFOHE Rent a Car отвори своя първи офис в Бургас

Автомобили под наем отново са на разположение и на Летище Варна В началото на май 2019 г. MOTO-PFOHE Rent a Car, една от...

Концентрирана мощ: новото BMW X5 M50i и новото BMW X7 M50i

Концентрирана мощ: новото BMW X5 M50i и новото BMW X7 M50i

Нов върхов двигател за Sports Activity Vehicles от високия клас и луксозния сегмент – V8 двигателят с технология BMW TwinPower...

Старт № 300 за Кими

Старт № 300 за Кими

Кими Райконен е един от малцината пилоти във Формула 1, които след приключването на предстоящото Гран при на Монако ще могат да се...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: