ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Peugeot 208 и e-208 вече и в GT-Line онлайн

like0 unlike0
Auto-Press 14 May 2019 Новини
284
0
Peugeot 208 и e-208 вече и в GT-Line онлайн

Новите модели Peugeot 208 и e-208 вече могат да бъдат поръчвани и в оборудването GT-Line. Марката на френските лъвчета отваря нов информационен канал, който ще помага на хората търсещи решение за новата си кола да получават последните новини за новия градски френски автомобил.

"Новото Peugeot 208 е вече много популярно още преди пускането му на пазара" - казва Стефен Рашиг, управляващ директор на Peugeot Германия. - “Затова създадохме информационна платформа и опция за резервация, която да подава на клиентите актуални новости за най-новия член на семейството 208 възможно най-бързо.”

Отсега нататък заинтересованите могат да използват уебсайта www.peugeot.de, за да изберат линията 208 GT в желания цвят с един от трите двигателя и да я резервират без задължение. Веднага щом поръчките бъдат отворени, заинтересованата страна ще получи ранно предупреждение от избрания дилър на марката и, ако са налице първите модели, покана за тест драйв.

В допълнение към дизеловия и бензиновия двигател е и електрическият вариант e-208 с пробег от 340 км по цикъла WLTP, според данни на производителя.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: