ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Първият завод на POLESTAR е готов (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 27 Aug 2019 Новини
54
0

Първият завод на POLESTAR е готов (Видео)

Първият завод на POLESTAR е готов (Видео)
/add_images/news/082019/s_1566889203_664.jpg
  1. Първият завод на POLESTAR е готов (Видео)
  2. Първият завод на POLESTAR е готов (Видео)
  3. Първият завод на POLESTAR е готов (Видео)
  4. Първият завод на POLESTAR е готов (Видео)

Производителят на луксозни електрически и електрифицирани автомобили POLESTAR анонсира, че компанията е отбелязала два изключително важни за бъдещото си развитие постижения- получаването на категория WMI (World Manufacturer Identifier) и не по-малко важното- откриването на първото си производствено съоръжение.

Първият завод на POLESTAR се намира в Ченгду, Китай, и поставя нови измерения по отношение на поризводството на електрифицирани и изцяло електрически автомобили. В комплекса вече се осъществява сглобяването на първия модел на марката- Polestar 1, който е спортен хибриден модел с параметри на суперспортен автомобил. В завода се произвеждат автомобили както за местния пазара, така и за останалите, като първите доставки към клиенти се очаква да бъдат осъществени преди края на тази година.

Polestar 1 е двуврато, четириместно купе с хибридно задвижване, което ще предложи на водача възможност да подчини максимална мощност от 600 конски сили и максимален въртящ момент от 1000 Нм. Тези параметри автоматично позиционират колата в сегмента на спортните, а в частност и на луксозните, автомобили.

Уникална черта на Polestar 1, заявки за закупуването на който вече се приемат, ще бъде тази, че той ще бъде в състояние да измине в чист електрически режим до 150 километра, което го поставя на върха при хибридните по този параметър.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: