ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Първи подробности за новата Corsa на Opel

like0 unlike0
Auto-Press 12 Feb 2019 Новини
211
0
Първи подробности за новата Corsa на Opel

Opel разпространи първите подробности и частично изображение на изцяло новото поколение на хитовата си Corsa, от която от 1982 година до момента може да се похвали с повече от 13.5 милиона реализирани единици.

Без да навлизат в подробности, от Opel анонсират, че шестото поколение на Corsa, ще предложи редица технологични решения, познати от по-големите и луксозни представители на марката, в това число и високотехнологичните IntelliLux диодните матрични фарове на компанията.

"Отбелязваме 120 години автомобилно производство през тази година и 120 години изпълнени с иновации за всички", коментира Михаел Лохшелер, изпълнителен директор на Opel. "Винаги сме правили така, че върховите технологии да бъдат достъпни за всички. Това е нашата мисия и наша мотивация, и важи с пълна сила за модел, който е толкова популярен колкото е Opel Corsa. Поради тази причина ще оборудваме следващото поколение на нашия най-пордаван модел с най-добрата освитетелна система- IntelliLux LED матричните фарове".

Друго, върху което акцентират от Opel, е вече анонсираният им план по пазарното въвеждане на изцяло електрическа версия на новата Corsa, която заедно със зареждаемата (plug-in) хибридна версия на Grandland X, ще могат да бъдат поръчани през първата половина на тази година.

"С новата Corsa ние ще направим електрическата мобилност достъпна за много клиенти- това ще бъде един истински електромобил за хората", коментира Лохшелер.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: