ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Първи подробности за новата Corsa на Opel

like0 unlike0
Auto-Press 12 Feb 2019 Новини
201
0
Първи подробности за новата Corsa на Opel

Opel разпространи първите подробности и частично изображение на изцяло новото поколение на хитовата си Corsa, от която от 1982 година до момента може да се похвали с повече от 13.5 милиона реализирани единици.

Без да навлизат в подробности, от Opel анонсират, че шестото поколение на Corsa, ще предложи редица технологични решения, познати от по-големите и луксозни представители на марката, в това число и високотехнологичните IntelliLux диодните матрични фарове на компанията.

"Отбелязваме 120 години автомобилно производство през тази година и 120 години изпълнени с иновации за всички", коментира Михаел Лохшелер, изпълнителен директор на Opel. "Винаги сме правили така, че върховите технологии да бъдат достъпни за всички. Това е нашата мисия и наша мотивация, и важи с пълна сила за модел, който е толкова популярен колкото е Opel Corsa. Поради тази причина ще оборудваме следващото поколение на нашия най-пордаван модел с най-добрата освитетелна система- IntelliLux LED матричните фарове".

Друго, върху което акцентират от Opel, е вече анонсираният им план по пазарното въвеждане на изцяло електрическа версия на новата Corsa, която заедно със зареждаемата (plug-in) хибридна версия на Grandland X, ще могат да бъдат поръчани през първата половина на тази година.

"С новата Corsa ние ще направим електрическата мобилност достъпна за много клиенти- това ще бъде един истински електромобил за хората", коментира Лохшелер.

Nissan разпродаде почти цялата серия LEAF e+3.ZERO Limited Edition Honda – от Gold Wing до Super Cub на Moto Expo 2019

Подобни

Volvo Cars представя обновения SUV Volvo XC90

Volvo Cars представя обновения SUV Volvo XC90

Фейслифтът на флагмана на Volvo идва с нова опция за електрифицирано задвижване Volvo Cars представи днес обновена версия...

Volvo Trucks търси шофьори на камиони, спасили живот

Volvo Trucks търси шофьори на камиони, спасили живот

Историите на шофьори на камиони, спасили живот, ще разкаже Volvo Trucks в рамките на кампанията „Героите зад волана – Героите зад...

BMW Group и Daimler AG полагат основите на новата градска мобилност с инвестиция от 1 000 000 000 евро

BMW Group и Daimler AG полагат основите на новата градска мобилност с инвестиция от 1 000 000 000 евро

Днес автомобилните гиганти BMW Group и Daimler AG обявиха, че двете компании ще обединят своите решения за градска мобилност, за да...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: