ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Първи подробности за новата Corsa на Opel

like0 unlike0
Auto-Press 12 Feb 2019 Новини
211
0
Първи подробности за новата Corsa на Opel

Opel разпространи първите подробности и частично изображение на изцяло новото поколение на хитовата си Corsa, от която от 1982 година до момента може да се похвали с повече от 13.5 милиона реализирани единици.

Без да навлизат в подробности, от Opel анонсират, че шестото поколение на Corsa, ще предложи редица технологични решения, познати от по-големите и луксозни представители на марката, в това число и високотехнологичните IntelliLux диодните матрични фарове на компанията.

"Отбелязваме 120 години автомобилно производство през тази година и 120 години изпълнени с иновации за всички", коментира Михаел Лохшелер, изпълнителен директор на Opel. "Винаги сме правили така, че върховите технологии да бъдат достъпни за всички. Това е нашата мисия и наша мотивация, и важи с пълна сила за модел, който е толкова популярен колкото е Opel Corsa. Поради тази причина ще оборудваме следващото поколение на нашия най-пордаван модел с най-добрата освитетелна система- IntelliLux LED матричните фарове".

Друго, върху което акцентират от Opel, е вече анонсираният им план по пазарното въвеждане на изцяло електрическа версия на новата Corsa, която заедно със зареждаемата (plug-in) хибридна версия на Grandland X, ще могат да бъдат поръчани през първата половина на тази година.

"С новата Corsa ние ще направим електрическата мобилност достъпна за много клиенти- това ще бъде един истински електромобил за хората", коментира Лохшелер.

Новият Ford Puma (Видео)

Подобни

Статуетката на предния капак...

Статуетката на предния капак...

От соцминалото е останал изразът “волгата с еленчето”, като еманация на уважението към един добър автомобил. Но историята на...

Toyota предоставя разнообразна мобилност за Токио 2020, включително пълна гама електрифицирани превозни средства

Toyota предоставя разнообразна мобилност за Токио 2020, включително пълна гама електрифицирани превозни средства

- Приблизително 90 процента от превозните средства предоставени от Toyota на Олимпийските и Параолимпийските игри Токио 2020 ще...

Mazda и Lidl: Споделянето на автомобили не си заслужава!

Mazda и Lidl: Споделянето на автомобили не си заслужава!

С големи амбиции Mazda навлезе в зоната за споделяне на автомобили в Германия през 2018 година. Поради липса на перспективи, обаче,...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: