ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Първи подробности за новата Corsa на Opel

like0 unlike0
Auto-Press 12 Feb 2019 Новини
211
0
Първи подробности за новата Corsa на Opel

Opel разпространи първите подробности и частично изображение на изцяло новото поколение на хитовата си Corsa, от която от 1982 година до момента може да се похвали с повече от 13.5 милиона реализирани единици.

Без да навлизат в подробности, от Opel анонсират, че шестото поколение на Corsa, ще предложи редица технологични решения, познати от по-големите и луксозни представители на марката, в това число и високотехнологичните IntelliLux диодните матрични фарове на компанията.

"Отбелязваме 120 години автомобилно производство през тази година и 120 години изпълнени с иновации за всички", коментира Михаел Лохшелер, изпълнителен директор на Opel. "Винаги сме правили така, че върховите технологии да бъдат достъпни за всички. Това е нашата мисия и наша мотивация, и важи с пълна сила за модел, който е толкова популярен колкото е Opel Corsa. Поради тази причина ще оборудваме следващото поколение на нашия най-пордаван модел с най-добрата освитетелна система- IntelliLux LED матричните фарове".

Друго, върху което акцентират от Opel, е вече анонсираният им план по пазарното въвеждане на изцяло електрическа версия на новата Corsa, която заедно със зареждаемата (plug-in) хибридна версия на Grandland X, ще могат да бъдат поръчани през първата половина на тази година.

"С новата Corsa ние ще направим електрическата мобилност достъпна за много клиенти- това ще бъде един истински електромобил за хората", коментира Лохшелер.

Citroen на 100 години – винаги авангарден!

Подобни

Националния дрифт шампионат стартира в Сливен

Националния дрифт шампионат стартира в Сливен

За поредна година град Сливен ще приюти най-добрите пилоти от „Български дрифт шампионат“. Дългоочакваното дрифт мероприятие ще се...

CITROËN С ОТЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ В ЕВРОПА ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА!

CITROËN С ОТЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ В ЕВРОПА ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА!

Резултати на база регистрираните общо леки + товарни автомобили в Европа (30 държави) за първите три месеца на 2019 година: • От...

Groupe Renault показа четири нови лекотоварни машини (Видео)

Groupe Renault показа четири нови лекотоварни машини (Видео)

Днес лидерът на пазара на ванове и лекотоварни електрически автомобили Groupe Renault анонсира първите подробности за четири нови...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: