ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Отмениха и GOODWOOD FESTIVAL OF SPEED 2020 (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 26 Mar 2020 Новини
121
0
Отмениха и GOODWOOD FESTIVAL OF SPEED 2020 (Видео)

Днес организаторите на емблематичното и уникално за автомобилния свят събитие GOODWOOD FESTIVAL OF SPEED обявиха, че са взели решение за отлагането на изданието през юли.

Събитието GOODWOOD FESTIVAL OF SPEED 2020 трябваше да се проведе от 9 до 12 юли, но сега организаторите му разглеждат възможностите за осъществяването му в края на лятото или началото на есента на тази годината.

"През последните няколко седмици работихме заедно с всички ангажирани, за да проучим възможностите да провеждането на Фестивала на скоростта през юли", коментира херцогът на Ричмънд, собственик на имението Гудууд. "На фона на несигурностите около заплахата коронавирус и това дали ситуацията ще се подобри значително до тогава, с тъга трябва да отложим Фестивала на скоростта през юли".

Goodwood Festival of Speed е единственото по рода си автомобилно събитие, което събира на едно място легендарни и емблематични автомобили, актуални пазарни предложения, концептуални и студийни разработки, състезателни коли и болиди, единични и причудливи разработки.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: