ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Още два старта от Формула 1 се отлагат

like0 unlike0
Auto-Press 13 Mar 2020 Новини
176
0
Още два старта от Формула 1 се отлагат

След като стана ясно, че пилотният кръг от Сезон 2020 на Формула 1- Гран при на Австралия, няма да се състои, днес официално беше анонсирано, че и сведващите две надпревари- в Бахрейн и Виетнам, също няма се проведат.

От Формула 1 и международната автомобилна федерация (FIA) анонсират, че ще продължат да работят в тясно сътрудничество с организаторите на кръговете в Бахрейн и Виетнам, и да наблюдават ситуацията, като проучват възможности за провеждането на стартовете на други дати.

В официалното изявление се анонсира също така, че се очаква Сезон 2020 на Формула 1 да стартира в Европа в края на май, но е възможна и промяна.

"Глобалната ситуация по отношение на COVID-19 е променлива и много трудна за предвиждане, и е правилно да отделим време за направим оценка на ситуацията и да вземем правилното решение", коментира Чейс Кери, председател и изпълнителен директор на Формула 1. "Взимаме това решение с FIA и нашите протоутъри, за да гарантираме сигурността на всички свързани с Формула 1 и нашите фенове".

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: