ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Opel модернизира Insignia

like0 unlike0
Auto-Press 27 Jul 2020 Новини
74
0

Opel модернизира Insignia

Opel модернизира Insignia
/add_images/news/072020/s_1595840402_339.jpg
  1. Opel модернизира Insignia
  2. Opel модернизира Insignia

Флагманът става още по-привлекателен с много нови опции за още повече комфорт и безопасност. Insignia Grand Sport във версията на Business Edition, като стандарт вече разполага с по-удобни седалки, климатик и мултимедийно радио, съвместимо с Apple CarPlay и Android Auto с цветен сензорен екран на борда, плюс LED фарове, предупреждение за сблъсък с предно разпознаване на пешеходци и автоматично спиране при аварийно спиране и система за предупреждение за заминаване на лентата.

Базовата Insignia се задвижва от 1,5-литров турбодизел с мощност 90 кВт / 122 к.с. Идентично е оборудван и моторизиран комби вариантът Sports Tourer.

„С атрактивни цени и новите, ефективни двигатели, новата Insignia е в горната част на своя пазарен сегмент“ - похвалиха се от компанията в Рюселсхайм. Новата гама двигатели не само намалява потреблението и емисиите на CO2 с до 18 процента, но клиентите могат също така да намалят значително разходите си за гориво.

Insignia се предлага като седан Grand Sport, като комби, наречен Sports Tourer или като спортен модел GSi. Обхватът на оборудването варира от основната Insignia до Edition, Elegance и GS Line до Ultimate и пищно спортния GS Line Plus. Business Edition и Business Elegance допълват портфолиото. Те са съобразени точно с нуждите на потребителите на автомобили в компанията.

Двулитровите бензинови двигатели във флагмана на Opel осигуряват 147 кВт / 200 к.с., а в GSi 169 кВт / 230 к.с. Тези агрегати са първите двигатели на Opel с дезактивиране на цилиндрите. При двулитровите дизелови двигатели четирицилиндровият двигател със 128 кВт / 174 к.с. допълва портфолиото.

Базов бензинов вариант ще последва до няколко месеца. Този трицилиндров двигател е с до 50 килограма по-лек от съпоставимия двигател на предишния модел според Opel. За гамата се предлагат се шестстепенни ръчни, осем- и деветстепенни автоматични трансмисии.

Новото поколение светлини - адаптивната, без отблясъци LED IntelliLux LED пикселна светлина с общо 168 LED елемента, което сега се предлага за първи път в Insignia, е „върхът на сегмента на колата за масовите производители и вече е наличен във всяка Insignia от нивото на оборудване Elegance“.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: