ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Opel Corsa-e - в движение с приложение

like0 unlike0
Auto-Press 09 Apr 2020 Новини
100
0
Opel Corsa-e - в движение с приложение

За 4,99 евро на месец шофьорите на Opel Corsa-e или хибрида Grandland X могат да си улеснят живота - толкова струва използването на приложението Free2Move Services. И то може да предложи много повече от показването на следващата станция за зареждане...

Важна способност на електронния помощник е динамичното насочване на маршрута в комбинация с навигационната система в Corsa-e. Нивото на зареждане на батерията автомобила се взима предвид, както и задръстванията, блокираните пътища или метеорологичните условия, които влияят както на маршрута, така и на пробега на електромобила.

„Въз основа на тези параметри навигационната система изчислява оптималния маршрут и препоръчва спиране за зареждане и евентуалните точки за товао“ - споделят от Opel.

Но не е само това - ако блокирането на пътя изисква по-дълго отклонение, приложението препоръчва да спрете за зареждане по-рано. Показва се и оптималната продължителност на процеса на презареждане.

"Ако например батериите на Corsa-e са били заредени само до 70 вместо препоръчителните 80 процента, планирането на маршрута реагира след ръчно рестартиране и съответно коригира маршрута." - споделя говорител на Opel.

Приложението Free2Move Services понастоящем "познава" 140 000 точки за зареждане в цяла Европа. Сред тях има повече от 24 000 в Германия с 2000 бързи и супер бързи станции.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: