ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

ОЧИЛАТА SEETROËN: НАД 20 МИЛИОНА ГЛЕДАНИЯ, 15,000 ПРОДАЖБИ И 3 ЕВРОПЕЙСКИ НАГРАДИ!

like0 unlike0
Auto-Press 07 Feb 2019 Новини
357
0
ОЧИЛАТА SEETROËN: НАД 20 МИЛИОНА ГЛЕДАНИЯ, 15,000 ПРОДАЖБИ И 3 ЕВРОПЕЙСКИ НАГРАДИ!

• С широката употреба на смартфони и таблети, все повече деца и възрастни прекарват времето в което пътуват в четене. Много хора обаче страдат от морска болест. През юли 2018 Citroën лансира SEETROËN, първите очила, които противодействат на това състояние.

• Успехът на иновативния продукт е неоспорим: над 20 милиона гледания в социалните мрежи, 15 000 продажби и 3 Европейски награди, които отличават автомобилния бранд, търсещ решение на един често срещан проблем.

Citroën, марката за която комфортът е лайтмотив, носи в своето ДНК опит и множество решения в подобряването на цялостния комфорт за хората. Възможностите за четене по време на път стават все по-достъпни, а морската болест засяга както деца, така и възрастни. Именно заради това и 100% INSPIRED BY YOU през юли миналата година представихме SEETROËN, първите очила, които се справят с това състояние.

Продуктът е плод на работа на стартъп-ът Boarding Ring и дизайнерското студио 5.5. Резултатът е свеж на вид и лесен за използване инструмент, който беше посрещнат от клиентите с огромен ентусиазъм: първите количества на склад бяха разпродадени само за 3 дни, а към днешна дата SEETROËN притежават над 15,000 семейства в света.

Лансирането се случи поетапно в рамките на няколко месеца, като първоначално очилата се предлагаха в онлайн магазина lifestyle.citroen.com на цена от 99 евро в следните страни: Франция, Португалия, Белгия, Испания, Италия, Австрия, Германия, Холандия, Англия, Ирландия и Полша.

Останалите държави можеха да правят поръчки през сайта Citroën Racing. Към днешна дата

SEETROËN се предлагат и в търговската мрежа на Автомотор Корпорация на същата цена.

SEETROËN могат да се носят от възрастни и деца над 10 години (възраст след която вътрешното ухо е напълно развито). Очилата нямат стъкла, което позволява да се използват от повече от един човек. Те се слагат за 10-12 минути след появата на първите симптоми. Качествата им бяха оценени от журитата на престижни Европейски награди:

• Награди EUROBEST: второ място на Европейския фестивал за творчество, който отличава най-добрите в сферата на креативната комуникация, рекламата и свързаните с нея активности в Европа.

• Cristal Festival: второ място в категория best brand building и трето място в категория дизайн. Cristal Festival е международен фестивал за комуникация, реклама и дизайн. В него се отличават творчеството и постиженията в областта.

Източник: www.citroen.bg

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: