ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новото Volvo S60 потегли от САЩ към Европа. Идва и към България

like0 unlike0
Auto-Press 20 Feb 2019 Новини
89
0
Новото Volvo S60 потегли от САЩ към Европа. Идва и към България

Американското подразделение на Volvo обяви, че компанията е стартирала кампанията по стартирането на износа на представители на изцяло новото S60 от завода си в Риджвил, САЩ, предназначени за европейските потребители.

"Стартирахме серийното производство на S60 само преди шест месеца тук в Южна Каролира и сме развълнувани да правим автомобили за клиентите ни по целия свят", коментира Джеф Мур, вицепрезидент на американското производствено подразделение на Volvo. "Чуждестранните пазари са изключително важни за успеха в дългосрочен план за нашие завод и ние сме на път да доставим автомобилите до нашите клиенти в целия свят".

От американското подразделение на Volvo анонсират, че сглобените представители на новото S60 ще бъдат доставени в Зеебрюге, Белгия, след което ще бъдат разпространени към дилърствата на марката в Швеция, Норвегия, Дания, Финландия, Холандия, Белгия, Великобритания, Италия, Испания, Германия, Швейцария, Австрия, Румъния, България, Унгария, Чехия, Словения и Полша.

Ръководството на производствения комплекс на Volvo в САЩ очаква през тази година в Риджвил да бъдат сглобени около 50 000 автомобила, като над 50% от тях ще бъдат предназначени за износ.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: