ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новото Volvo S60: Необходимото успокоение (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 08 Nov 2019 Новини
99
0

Новото Volvo S60: Необходимото успокоение (Видео)

Новото Volvo S60: Необходимото успокоение (Видео)
/add_images/news/112019/s_1573210802_386.jpg
  1. Новото Volvo S60: Необходимото успокоение (Видео)
  2. Новото Volvo S60: Необходимото успокоение (Видео)
  3. Новото Volvo S60: Необходимото успокоение (Видео)
  4. Новото Volvo S60: Необходимото успокоение (Видео)
  5. Новото Volvo S60: Необходимото успокоение (Видео)
  6. Новото Volvo S60: Необходимото успокоение (Видео)
  7. Новото Volvo S60: Необходимото успокоение (Видео)
  8. Новото Volvo S60: Необходимото успокоение (Видео)
  9. Новото Volvo S60: Необходимото успокоение (Видео)
  10. Новото Volvo S60: Необходимото успокоение (Видео)
  11. Новото Volvo S60: Необходимото успокоение (Видео)
  12. Новото Volvo S60: Необходимото успокоение (Видео)
  13. Новото Volvo S60: Необходимото успокоение (Видео)
  14. Новото Volvo S60: Необходимото успокоение (Видео)
  15. Новото Volvo S60: Необходимото успокоение (Видео)
  16. Новото Volvo S60: Необходимото успокоение (Видео)
  17. Новото Volvo S60: Необходимото успокоение (Видео)
  18. Новото Volvo S60: Необходимото успокоение (Видео)
  19. Новото Volvo S60: Необходимото успокоение (Видео)
  20. Новото Volvo S60: Необходимото успокоение (Видео)
  21. Новото Volvo S60: Необходимото успокоение (Видео)
  22. Новото Volvo S60: Необходимото успокоение (Видео)
  23. Новото Volvo S60: Необходимото успокоение (Видео)
  24. Новото Volvo S60: Необходимото успокоение (Видео)
  25. Новото Volvo S60: Необходимото успокоение (Видео)
  26. Новото Volvo S60: Необходимото успокоение (Видео)
  27. Новото Volvo S60: Необходимото успокоение (Видео)

Пазарното въвеждане на всеки нов модел или ново поколение на познато на пазара предложение е изключително критичен за всяка автомобилна компания момент. Месеци и дори години работа са поставени на карта и всяка компания прави всичко по възможностите си да намали променливите, които могат да повлиаят дори минимално по негативен начин на успешния старт. Залага се доказани във времето доставчици, на изпитани инфраструктурни и производствени решения... играе се възможно най-много със сигурното.

С изцяло новото поколение на Volvo S60, компанията поема няколко изключително сериозни риска, които са в състояние да предопределят бъдещето пазарно представяне на модела. Решението на марката да приеме рисковете обаче говори само за това, че фирмата е изключително сигурна в качествата на своите продукти- независимо дали това е изцяло нова генерация на световно известен автомобил, независимо от това, че се сглобява в изцяло нов производствен комплекс и независимо от това, че той е първи по рода си за фирмата в САЩ.

Друг сериозен риск, който предприемат от Volvo с новото S60 е този, че автомобилът е първото й пазарно предложение, което няма да се предлага с дизелов двигател. Това решение на компанията е факт в резултат на статегията за електрификация на цялото портфолио на марката от 2019 година. Всички нови модели на Volvo, които компанията ще лансира от следващата година ще бъдат налични във версии бензинов хибрид, plug-in бензинов хибрид или с изцяло електрическо задвижване.

Според очакванията на марката, до 2025 година, 100% електрическите й представители ще формират до 50% от общите й продажби, като за целта през май тази година Volvo Car Group обяви, че компанията е подписала дългогодишен договор за няколко милиарда долара с производителите на батерийни елементи CATL и LG Chem, който гарантира доставките на литиево-йонни батерии за бъдещите електрифицирани модели на Volvo и Polestar за следващото десетилетие.

Следвайки стратегията си, Volvo предлага новото S60 само с бензинов задвижващ агрегат, а съвсем скоро ще бъдат лансирани и две негови модификации, оборудвани със зареждаеми (plug-in) хибридни системи- T6 Twin Engine AWD Plug-in Hybrid с 340 к.с. и T8 Twin Еngine AWD Plug-in Hybrid с 400 к.с.

Разработено на модулната платформа SPA (Scalable Product Architecture) на Volvo, новото S60 е един наистина универсален автомобил, който предлага добре познатата от близките изминали години и неглижирана напоследък за сметка на SUV манията, концепция седан. Новото предложение на марката е отличен пример за това как в една изпитана във времето купе-конфигурация може да бъде събрано най-доброто от световете на луксозни, семейните и функционалните автомобили, като към всичко това може да бъде добавена и сериозна доза спортен дух, както и световно известното ниво на безопасност, което предлага фирмата.

С динамично оформено купе, новото Volvo S60 предлага наистина просторен и изпълнен на върхово ниво интериор, в което моментално впечатление правят ергономичните и изключително компактни предни седалки, малките детайли, като същитото в кожената тапицерия шведско знаме, невероятната удовлетворяваща работа с клапите на въздуховодите с тактилна обратна връзка, интегрираният в скоростния лост на автоматичната трансмисия вибромотор, отново за обратна връзка, отличният като визия по всяка време на денонощието дигитален централен инструментален панел, бордовата система Volvo Cars Sensus Connect, отличната сглобка на панелите, специално подбраните цветове и материи, и други.

Освен връзка за мобилен телефон чрез Apple CarPlay и Android Auto, Volvo Cars Sensus Connect предлага също така и основни функционалности като мултимедия на специалиста в областта Harman/Kardon, навигация, телефония, работа с почти всички подсистеми и функционалности в интериора и в автомобила като цяло. Силен акцент при бордовата система е и функцията Volvo CleanZone, която е в състояние да задейства вътрешната циркулация с последващата рефилтрация, когато отчете замърсен постъпващ въздух.

По отношение на системите за безопасност, новото поколение на S60 също не може да търпи каквито и да било критики. Наред с класическото оборудване за повишаване на пасивната безопасност (защита след настъпване на инцидента), новата генерация идва с впечатляващ набор системи за повишаване и на активната. Основен акцент тук е City Safety, която обещава автоматично задействане на спирачната система при регистриране на опасност от удар с друго превозно средство, пешеходец, велосипедист или дори едно животно на пътя.

Стъпка пък автономното управление от Volvo постигат при новото S60 със системата Pilot Assist, която предлага подпомагане на управлението, ускоряването и забавянето на скоростта при движение по пътища с адекватна маркировка и то при скорост на движение от до 130 км/ч. Технологията, налична като допълнително оборудване е поредната крачка, която марката прави към реализирането на стратегията си за това, че след 2020 година в нов автомобил на марката не трябва да има смъртен случай или сериозно наранен човек в случай на пътен инцидент.

Подобно на всички актуални пазарни предложения на Volvo, новото S60 доставя истинско удоволствие по време на управлението си. Седалките предлагат отличен баланс между ергономия и допълнителна опора в случай на моментен порив желание за допълнителна доза адреналин, видимостта върху пътя е отлична, спирачките дават неимоверна допълнителна увереност, воланът е сякаш излят според формата на ръката, а контролните и вторичните уреди са точно там където трябва- на една ръка или палец разстояние.

Новото Volvo S60 е така необходимото успокоение, което ни дава увереност в бъдещето на мобилността и след SUV манията.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: