ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новото Renault KADJAR : Атрактивен дизайн и още повече комфорт

like0 unlike0
Auto-Press 13 Sep 2018 Новини
142
0

Новото Renault KADJAR : Атрактивен дизайн и още повече комфорт

Новото Renault KADJAR : Атрактивен дизайн и още повече комфорт
/add_images/news/092018/s_1536818402_856.jpg
  1. Новото Renault KADJAR : Атрактивен дизайн и още повече комфорт
  2. Новото Renault KADJAR : Атрактивен дизайн и още повече комфорт
  3. Новото Renault KADJAR : Атрактивен дизайн и още повече комфорт
  4. Новото Renault KADJAR : Атрактивен дизайн и още повече комфорт
  5. Новото Renault KADJAR : Атрактивен дизайн и още повече комфорт
  6. Новото Renault KADJAR : Атрактивен дизайн и още повече комфорт

Renault KADJAR е представен през 2015 г. и бързо се налага сред конкурентите в SUV сегмента. Неговите плавни линии, динамични качества и комфорт привличат широк кръг от клиенти. Друго важно предимство за Renault KADJAR е възможността да се възползва от опита на Nissan в системите за задвижване на четирите колела и офроуд качествата.

Новото Renault KADJAR е по-добро във всяко отношение. Моделът притежава характерните за сегмента дизайнерски елементи, като в същото време постига по-привлекателен и стилен външен вид, с динамични и съвременни линии.

Новото Renault KADJAR поставя акцент върху комфорта, качеството и ергономичния дизайн. Интериорът е преработен за още по-приятно ежедневно шофиране.

Не на последно място, новото Renault KADJAR има по-модерни бензинови и дизелови двигатели с по-голяма икономичност за по-голямо удоволствие от шофирането.

Проучванията сред клиенти сочат, че дизайнът е основната причина за закупуването на Renault KADJAR. Линиите на новото Renault KADJAR са по-елегантни, плавни и изискани.

Усъвършенстван LED светлинен подпис

В предната част се забелязва, че новото Renault KADJAR приема светлинния подпис във формата на буквата “C” от гамата на Renault. Той е подсилен от добавените LED светодиоди в дневните светлини. Фаровете за мъгла също получават светодиоди с технологията LED Pure Vision (стандартно за ниво на оборудване Intens). В резултат на това потреблението на енергия е шест пъти по-ниско, отколкото при халогенните лампи. Фаровете за мъгла вече са правоъгълни, подчертавайки приключенския стил на Renault KADJAR.

В задната част светодиоди са добавени и в габаритите, както и фаровете за заден ход и фаровете за мъгла, които са по-тънки и вградени в бронята за по-елегантен външен вид.

Подобрена визуална идентичност

Дизайнерите преработват предната и задната част на новото Renault KADJAR, за да му придадат още по-привлекателен вид. Новите елементи включват по-широка решетка с нови хромирани елементи и по-стилни и по-цветни брони.

По-пищен външен стил

В зависимост от нивото на оборудване, в преработената задна броня са добавени елементи от хром, които придават на модела по-атрактивна визия. Радио антена тип акула присъства в по-високите нива на оборудване.

Още по-богат избор

За новото Renault KADJAR се предлагат два нови модела 17- и 19-инчови джанти, както и три нови цвята: зелен „Урал“, син „Метал“ и сив „Хайленд“.

Още от самото начало комфортът на пътниците е приоритет в Renault KADJAR. Новото Renault KADJAR надминава очакванията с по-съвременен дизайн и подобрения в качеството.

Нов, по-елегантен мултимедиен сензорен екран

Централната конзола получава нов 7-инчов мултимедиен сензорен екран с капацитивна технология за по-ярък дисплей и по-голяма чувствителност. От този екран шофьорът достъпва мултимедийната система R-LINK 2 посредством с контролите от двете страни. Екранът придава на таблото по-елегантен външен вид.

Конзола за управление на климатика с по-модерен, ергономичен дизайн

Новият контролен панел на автоматичния климатик е с по-модерен, ергономичен дизайн, като температурните настройки и настройките за вентилация се контролират от въртящи се регулатори.

Още повече подобрения в качеството

Новото Renault KADJAR се грижи за детайлите! Въздуховодите, дръжките на вратите и централната конзола съдържат елементи от сатениран хром. Вътрешните панели на вратите са снабдени с нови бутони за управление на електрическите прозорци и външните огледала, с осветление за по-лесно използване през нощта.

Нов избор на тапицерия

Налице са нови цветове, заедно с новата тапицерия с декоративни шевове, в някои случаи с 3D ефект. Клиентите на новото ниво на оборудване Black Edition могат да изберат и тапицерия Alcantara.

Ново ниво на оборудване Black Edition

Renault KADJAR представя ново ниво на оборудване Black Edition. Отличителни интериорни характеристики за Black Edition са тапицерия Alcantara в черен цвят и специални защитни стелки. Екстериорът на новото Renault KADJAR Black Edition предлага нови 19-цолови алуминиеви джанти, предни и задни защитни пластини на праговете в контрастни цветове, както и странични огледала в черен цвят.

По-ергономични седалки

Обновените седалки вече имат настройка на дължината. Те също така включват пяна с двойна плътност за повишаване на комфорта и предотвратяване на умората при дълги пътувания, а по-твърдите странични усилвания осигуряват по-добра поддръжка. Плъзгащият се подлакътник се адаптира към всички форми на тялото.

Подобрени вътрешни панели на вратите

Вътрешните панели на вратите са напълно преработени. Управлението на електрическите странични огледала и импулсните прозорци сега се намира на един и същ панел, който включва осветление за нощно използване. В допълнение, нишите за съхранение във вратите вече са достатъчно големи, за да поберат голяма бутилка вода.

Усъвършенствано разпределение на отоплението

Новите вентилационни отвори в задната част на централната конзола осигуряват подобрен топлинен комфорт за пътниците в задната част на автомобила.

Новото Renault KADJAR е още по-практично за ежедневна употреба.

Обновена централна конзола

За по-голямо удобство централната конзола се сдобива с два по-големи държача за чаши с регулируема функция, а в нишата пред лоста за скорост е добавено осветление.

Подобрена свързаност

Свързаната мултимедийна система R-LINK 2 на новото Renault KADJAR включва функция за съвместимост с Android Auto и Apple CarPlay. Шофьорите могат да използват любимите си съвместими приложения от екрана на мултимедийната система за по-голяма безопасност и по-ергономична употреба.

Множество от функционалности

Нишите за съхранение в предните врати са достатъчно големи, за да поберат бутилка вода от 1,5 литра. Пътниците на задния ред седалки се възползват от два USB изхода за зареждане на телефони, таблети, игрови конзоли и други. За улеснение на пътниците е разположено осветление на земята до входните врати, за по-улеснен достъп през нощта.

Модулно оформление

С капацитет от 527 литра новото Renault KADJAR има един от най-големите багажници в своя сегмент. Задният ред седалки се сгъва незабавно с "Easy Break" бутон, разположен от двете страни на багажното пространство. В същото време предната пасажерска седалка се сгъва, за да побере обекти с дължина над 2,5 метра.

Новото Renault KADJAR е оборудвано с двигатели от ново поколение. За да бъдат спазени необходимите стандарти, бензиновите и дизеловите двигатели са оборудвани с най-новите технологии за контрол на емисиите. В същото време те се възползват от по-добро представяне и по-нисък разход на гориво.

Модерен бензинов двигател TCe 140 GPF

Новото Renault KADJAR се предлага с бензинов двигател TCe 140, който за първи път е използван при Scenic и след това при Megane. Разработен от Алианса в сътрудничество с Daimler, този мотор отговаря на най-високите стандарти за работа и пътно поведение. 4-цилиндровият двигател работи добре при ниски обороти, с обширен въртящ момент. В новото Renault KADJAR този двигател е оборудван с филтър за твърди частици (GPF). Филтърът разрушава частиците в отработените газове, като ги улови в микропореста структура на пчелна пита, която се регенерира автоматично на редовни интервали от време. Двигателят се предлага в три версии: TCe 140 GPF с ръчна скоростна кутия, TCe 160 GPF с ръчна скоростна кутия и TCe 160 GPF с автоматична скоростна кутия.

Дизелови двигатели: повече мощност, по-малко вредни емисии

Новото Renault KADJAR се отличава с модернизирани дизелови двигатели със система за селективна каталитична редукция (SCR), считана за най-ефективният разтвор за пречистване на азотен оксид (NOx). Тази технология намалява нивата на вредни емисии в двигателя, без компромис в динамиката! В същото време двигателите на новото Renault KADJAR, наричани понастоящем "Blue dCi", са по-мощни.

• Двигателят Blue dCi 115 увеличава мощността си с 5 к.с. и въртящия момент с 10 Нм в сравнение с двигателя от предишното поколение. Предлага се с ръчна скоростна кутия, а на по-късен етап ще бъде достъпна и с автоматична скоростна кутия с двоен съединител.

• Двигателят Blue dCi 150 е иновативен избор при новото Renault KADJAR. Увеличаването на мощността с 20 к.с. в сравнение с предшественика й осигурява отлично представяне. Куплиран е с ръчна скоростна кутия и ще бъде наличен при 4x4 версии.

Тествана и одобрена надеждност

Устойчивостта на задвижването е от голямо значение за Renault. Новият бензинов двигател TCe 140 преминава през над 40 000 часа тестове на изпитвателен стенд на двигателя. Това е еквивалентно на 14 години работа, 8 часа на ден!

Доказано добра 4WD трансмисия

Трансмисията 4WD на Renault KADJAR се възползва от опита на Nissan. Renault KADJAR осигурява стабилност както по хлъзгави пътища през зимата, така и по мека настилка.

Достъп до три различни режима

Трансмисията 4WD на Renault KADJAR предлага избор от три режима на работа:

• 2WD: трансмисията е свързана само с предните колела за намаляване разхода на гориво.

• Auto: вградената електроника автоматично разделя въртящия момент между предната и задната ос в зависимост от нивото на сцепление. До 50% от въртящия момент може да бъде прехвърлен към задната ос.

• Lock: централният диференциал е заключен за постоянно прехвърляне на 50% от въртящия момент към задната ос. За използване при движение по груби и неравни повърхности, този режим работи със скорост до 40 км/ч.

Тези режими се избират посредством въртящ се контролер на централната конзола.

Истински офроуд способности

С просвет от 200 мм, Renault KADJAR може да се справи с всяко предизвикателство. Предният (17°) и задният (25 °) ъгъл на заход също са съобразени с изискванията.

Система Extended Grip за версии с предно предаване

Системата Extended Grip е на разположение на версиите с предно предаване на новото Renault KADJAR. Оборудван с всесезонни гуми (Mud&Snow), Renault KADJAR използва системата, за да подобри сцеплението и движението през кални или пясъчни терени. Три режима могат да бъдат избрани с помощта на въртящ се контролер на централната конзола.

*Източник: www.renault.bg

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: