ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новото MINI Countryman.

like0 unlike0
Auto-Press 27 May 2020 Новини
28
0

Новото MINI Countryman.

Новото MINI Countryman.
/add_images/news/052020/s_1590559215_941.jpg
  1. Новото MINI Countryman.
  2. Новото MINI Countryman.
  3. Новото MINI Countryman.
  4. Новото MINI Countryman.
  5. Новото MINI Countryman.
  6. Новото MINI Countryman.

Най-големият и практичен член на моделното семейство на MINI с нови импулси радост от шофирането и индивидуалност в типичния за британската премиум марка стил. Прецизно модернизираният дизайн, атрактивните допълнения в програмата от допълнително оборудване и иновативните технологии при управлението и свързаността затвърждават изключителния статус на новото MINI Countryman в премиум компактния сегмент.

Най-големият и практичен член на моделното семейство на MINI с нови импулси радост от шофирането и индивидуалност в типичния за британската премиум марка стил. Прецизно модернизираният дизайн, атрактивните допълнения в програмата от допълнително оборудване и иновативните технологии при управлението и свързаността затвърждават изключителния статус на новото MINI Countryman в премиум компактния сегмент. Солидната автомобилна концепция, гъвкавият интериор с пет пълноценни места и опционалното задвижване на четирите колела ALL4 го превръщат в неподражаем всестранен талант, който буди типичното за MINI въодушевление не само при движение в града, но и при дълги пътувания и разходки извън пътя. Напредничавият характер на новото MINI Countryman се демонстрира от неговия вариант с Plug-in хибридно задвижване, както и от дигиталните услуги на MINI Connected. По-интензивни отвсякога са и възможностите за индивидуализация чрез допълнителните предложения в програмата от опционално оборудване и гамата на Оригинални MINI аксесоари.

С новото MINI Countryman британската премиум марка продължава своята амбиция за завладяване на нови целеви групи. Пионерската работа на MINI Countryman пролича още при първото поколение. Като първи модел с дължина над 4 метра и повече от 4 врати и голям заден капак, 5 места и задвижване на четирите колела то постави основите за успешното навлизане на MINI в премиум компактния сегмент. Междувременно близо 30% от продажбите на MINI по целия свят се дължат на MINI Countryman.

С въвеждането на актуалното поколение на модела допълнително са увеличени и предлагането на място, гъвкавостта, функционалността и комфортът на возене. Освен това MINI Countryman в типичния за марката стил се превръща и в пионер на мобилността с нулеви локални емисии. Plug-in хибридният модел MINI Cooper SE Countryman ALL4 (Среден разход на гориво: 2,0 – 1,7 л/ 100 км; среден разход на електроенергия: 14,0 – 13,1 кВтч/100 км; СО2 емисии (комбинирани): 45 – 40 г/км) комбинира иновативната ефективност със специфично за хибрида задвижване на четирите колела и възможността за чисто електрическа радост от шофирането. Освен Plug-in хибридно задвижване за новото MINI Countryman се предлагат три бензинови и три дизелови двигателя с актуалната технология MINI TwinPower Turbo. Всеобхватно модернизираните агрегати развиват мощност от 75 кВт/102 к.с. до 140 кВт/190 к.с. (среден разход на гориво: 6,3 – 4,1 л/100 км; СО2 емисии (комбинирани): 144 – 107 г/км) и вече отговарят на задължителната от 2021 година норма за вредни емисии Euro 6d. По желание четири от тях могат да бъдат оборудвани със задвижването на четирите колела ALL4.

Новото MINI Countryman: преглед на акцентите:

• Модернизиран дизайн отпред с оформена по нов начин радиаторна решетка.

• Серийни LED фарове и LED фарове за мъгла.
• Ново оформление на задната част с LED задни светлини в дизайн Union-Jack.

• Нови цветове на каросерията, нова опция Piano Black Exterieur.

• Нови алуминиеви джанти.

• Най-ново поколение двигатели, всички модели отговарят на нормата Euro 6d.

• Допълнителни модели с автоматична осемстепенна трансмисия Steptronic.

• Нов дигитален индикатор в кокпита с 5-инчов дисплей като опция.

• Оформен по нов начин централен уред с дизайн Piano Black High Gloss като опция.

• Сериен спортен кожен волан за всички варианти на модела.

• Нова гама от кожени тапицерии и интериорни повърхности.

• Нов вариант на MINI Yours Interior Style.

• MINI Connected с нови функции.

• Разширена гама на Оригинални MINI аксесоари.

*Източник: www.mini.bg

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: