ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новото лице на Opel Mokka

like0 unlike0
Auto-Press 09 Jun 2020 Новини
46
0
Новото лице на Opel Mokka

Opel разпространи първата скица на изцяло новото поколение на компактния SUV модел Mokka и благодарение на нея получаваме общ поглед върху това как ще ицглежда новата "муцуна" на автомобила.

От Opel анонсират, че Mokka ще постави началото на новата стилистика Opel Vizor на предната част на купето, която ще видим при всички бъдещи модели на марката.

"За нас беше много важно да създадем едно ново лице за марката, което остава вярно на философията ни за бъдещето да бъдем решителни и чисти", коментира Марк Адамс, вицепрезидент Opel Design.

Изцяло новото поколение на Mokka, което ще дебютира на пазара в началото на следващата година и ще се предлага и с изцяло електрическа задвижваща система, обещава да запази компактните размери на своя предшественик, но и да се отличава със значително по-прогресивна и модерна стилистика.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: