ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новото BMW Серия 4 Купе с премиера днес

like0 unlike0
Auto-Press 02 Jun 2020 Новини
115
0
Новото BMW Серия 4 Купе с премиера днес

След като само преди няколко дни анонсира и представи с онлайн събитието новите си Серия 5 и Серия 6 Гран Туризмо, днес ще станем свидетели на дигиталната премиера на изцяло новото Серия 4 Купе.

"Предвид все още действащите световни ограничения за пътуване, представянето на новото BMW Серия 4 Купе ще се проведе в цифров формат", анонсират от BMW и посочват, че заинтересованите ще могат да проследят премиерата онлайн, на адрес www.live.bmwgroup.com/en от 19:00 часа днес.

От единственото към момента разпространено от BMW изображение на новото Серия 4 Купе се вижда, че серийната версия на модела е запазила провокативната масивна челна решетка, която видяхме за първи път през миналата година на салона във Франкфурт, когато марката представи пред света Concept 4.

„Бъбрековидната радиаторна решетка винаги е била символ на BMW. BMW Concept 4 я демонстрира самоуверено и висококачествено като при никой друг модел. В същото време с това BMW Concept 4 показва изразителното лице на Серия 4“, коментира през септември 2019 година Домагой Дукеч, ръководител на BMW Design.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: