ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новото BMW 3 Series Sedan с тестове на Нюрбургринг (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 16 Aug 2018 Новини
401
0

Новото BMW 3 Series Sedan с тестове на Нюрбургринг (Видео)

Новото BMW 3 Series Sedan с тестове на Нюрбургринг (Видео)
/add_images/news/082018/s_1534402802_722.jpg
  1. Новото BMW 3 Series Sedan с тестове на Нюрбургринг (Видео)
  2. Новото BMW 3 Series Sedan с тестове на Нюрбургринг (Видео)
  3. Новото BMW 3 Series Sedan с тестове на Нюрбургринг (Видео)
  4. Новото BMW 3 Series Sedan с тестове на Нюрбургринг (Видео)
  5. Новото BMW 3 Series Sedan с тестове на Нюрбургринг (Видео)
  6. Новото BMW 3 Series Sedan с тестове на Нюрбургринг (Видео)

BMW разкри първите подробности за новото- седмо, поколение на хитовия си модел 3 Series Sedan, който е преминал поредните си тестове, този път на легендарната писта Нюрбургринг Нордшлайфе.

От BMW коментират, че изпитанията на Нюрбургринг се използват за проверка на издръжливостта на автомобилите, като в продължителен период от време се наблюдава работата на задвижващата система и окачването. От компанията споделят, че за маскираните представители на новата генерация на третата серия тестовете са били допълнително усложнени и по-обстойни.

BMW разкрива и първите подробности за новото поколение на 3 Series Sedan- центърът на тежестта на автомобила е със сантиметър по-близо до земята в сравнение с актуалната генерация на модела, разпределението на тежестите е 50:50 предна/задна ос, а общото тегло на колата е намалено с до 55 килограма.

Сериозен акцент при новото BMW 3 Series ще бъде сериозно ревизираният четирицилиндров бензинов двигател, който ще се превърне в най-мощното четирицилиндрово “сърце” вграждано някога в сериен автомобил на марката. В същото време, от баварската компания обещават с 5% по-добра горивна икономичност, което ще бъде факт и в резултат на интегрирането на допълнително оптимизираната осемстепенна роботизирана предавателна кутия Steptronic.

Новата тройка на BMW ще стъпи на пазара и с уникално за марката стандартно за всички нейни версии адаптивно окачване, което обещава повишен комфорт на пътя благодарение на функцията си за активно “гасене” на колебанията при преминаване на дупки и неравности на пътя, както и колебанията на купето в завой.

Новото поколение на BMW 3 Series ще се предлага и с M спортно окачване, което снижава колата към пътя със сантиметър, и идва в комбинация с 18-цолови алуминиеви джанти и системата Variable Sports Steering.

Днес от 14 ч. до 20 ч. се спира движението на камионите над 12 т по автомагистралите и натоваренитe пътища

Подобни

Приключи специализираната полицейска операция на Пътна полиция, насочена към пешеходците

Приключи специализираната полицейска операция на Пътна полиция, насочена към пешеходците

Приключи специализираната полицейска операция по спазване на правилата за движение по пътищата от пешеходците. Тя се проведе във...

Автосалон Женева 2019: TECHART GTstreet RS вдига 100 км/ч за 2.5 секунди

Автосалон Женева 2019: TECHART GTstreet RS вдига 100 км/ч за 2.5 секунди

Броени дни преди началото на международното изложение в Женева, специалистът в областта на силовия тунинг TECHART разпространи...

Citroen на 100 години – винаги авангарден!

Citroen на 100 години – винаги авангарден!

През тази година марката на Двойния шеврон закръгля цял век история – първият й автомобил се появява месеци след завършването на...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: