ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новият SEAT Leon 16 антени на борда (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 22 May 2020 Новини
59
0
Новият SEAT Leon 16 антени на борда (Видео)

Модерното автомобилостроене предлага възможности за свързаност, за които не бихме могли да мечтаем допреди 7-8 години. В момента, на борда на една добре оборудвана кола има минимум 10 антени. Ако превозното средство разполага с модул за интернет свързаност, броят им преминава границата от 15.

Изцяло новото поколение на SEAT Leon е първата напълно сварзана кола на испанската марка и стъпва на пазара с оборудване, в което фигурират общо 16 антени. В това число са включени 5 за радиосистемата, три за GPS услугите (интернет свързаност, спешен телефон и усилващ модул за трансфер на данни), WiFi антена, GPS и Bluetooth модул, отделни модули за подаване на сигнал към системата за подгряване на интериора, централното заключване и други.

Като най-добра локация за интегрирането на антените за основни функционалности, като GPS, 4G, WiFi и други, SEAT, а и автомобилните производители, избират т.н. елемент (shark-fin) в задната част на тавана. В задното стъкло и дръжките на вратите на новия Leon откриваме още по 5 антени за радиосистемата и за обезопасяването на интериора, в задната и броня антени за 4G свързаността и други.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: