ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новият Opel Corsa ще тежи под 1 тон

like0 unlike0
Auto-Press 15 Apr 2019 Новини
112
0
Новият Opel Corsa ще тежи под 1 тон

Opel продължава да разкрива подробности за изцяло новото поколение на хитовата си Corsa, която предстои да видим в най-скоро време.

Този път от Opel окцентират върху конструкцията на навата генерация на Corsa, като анонсират, че нейната най-лека версия с пет врати ще тежи само 980 килограма. В сравнение с актуалното си поколение, новото обещава да предложи предимство в общото тегло от до 108 килограма, което със сигурност ще изиграе сериозна роля в по-добрата динамика и горивна ефективност на колата.

Като основни фактори за понижаването на теглото на новата Corsa, от Opel посочват употребата на различни високояки стомани, преден капак направен от алуминий, монтирането на специални олекотени седалки, по леки изолационни материали и други.

Opel Corsa се радва на силен потребителски интерес още от пазарното си лансиране през 1082 година и към момента в глобален мащаб са реализирани повече от 13.6 милиона представителя на модела.

На прага на началото на приемането на заявки за закупуването на колата през лятото на тази година, новата генерация на компактния автомобил обещава да предложи невиждано разнообразие по отношение на задвижващите агрегати, като тук един от основните акценти е и неговата изцяло електрическа модификация.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: