ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новият Opel Corsa ще тежи под 1 тон

like0 unlike0
Auto-Press 15 Apr 2019 Новини
104
0
Новият Opel Corsa ще тежи под 1 тон

Opel продължава да разкрива подробности за изцяло новото поколение на хитовата си Corsa, която предстои да видим в най-скоро време.

Този път от Opel окцентират върху конструкцията на навата генерация на Corsa, като анонсират, че нейната най-лека версия с пет врати ще тежи само 980 килограма. В сравнение с актуалното си поколение, новото обещава да предложи предимство в общото тегло от до 108 килограма, което със сигурност ще изиграе сериозна роля в по-добрата динамика и горивна ефективност на колата.

Като основни фактори за понижаването на теглото на новата Corsa, от Opel посочват употребата на различни високояки стомани, преден капак направен от алуминий, монтирането на специални олекотени седалки, по леки изолационни материали и други.

Opel Corsa се радва на силен потребителски интерес още от пазарното си лансиране през 1082 година и към момента в глобален мащаб са реализирани повече от 13.6 милиона представителя на модела.

На прага на началото на приемането на заявки за закупуването на колата през лятото на тази година, новата генерация на компактния автомобил обещава да предложи невиждано разнообразие по отношение на задвижващите агрегати, като тук един от основните акценти е и неговата изцяло електрическа модификация.

Volvo стартира производството на XC40 и в Китай Световна премиера на ID. ROOMZZ1 в Шанхай

Подобни

CITROËN С ОТЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ В ЕВРОПА ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА!

CITROËN С ОТЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ В ЕВРОПА ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА!

Резултати на база регистрираните общо леки + товарни автомобили в Европа (30 държави) за първите три месеца на 2019 година: • От...

Groupe Renault показа четири нови лекотоварни машини (Видео)

Groupe Renault показа четири нови лекотоварни машини (Видео)

Днес лидерът на пазара на ванове и лекотоварни електрически автомобили Groupe Renault анонсира първите подробности за четири нови...

Карлман Кинг: шесттонен суперSUV на суперцена

Карлман Кинг: шесттонен суперSUV на суперцена

Във фоайето на Конгресния център в Ню-Йорк където в момента тече международния автосалон е паркирано нещо, което по-скоро прилича...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: