ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новият Opel Corsa ще тежи под 1 тон

like0 unlike0
Auto-Press 15 Apr 2019 Новини
112
0
Новият Opel Corsa ще тежи под 1 тон

Opel продължава да разкрива подробности за изцяло новото поколение на хитовата си Corsa, която предстои да видим в най-скоро време.

Този път от Opel окцентират върху конструкцията на навата генерация на Corsa, като анонсират, че нейната най-лека версия с пет врати ще тежи само 980 килограма. В сравнение с актуалното си поколение, новото обещава да предложи предимство в общото тегло от до 108 килограма, което със сигурност ще изиграе сериозна роля в по-добрата динамика и горивна ефективност на колата.

Като основни фактори за понижаването на теглото на новата Corsa, от Opel посочват употребата на различни високояки стомани, преден капак направен от алуминий, монтирането на специални олекотени седалки, по леки изолационни материали и други.

Opel Corsa се радва на силен потребителски интерес още от пазарното си лансиране през 1082 година и към момента в глобален мащаб са реализирани повече от 13.6 милиона представителя на модела.

На прага на началото на приемането на заявки за закупуването на колата през лятото на тази година, новата генерация на компактния автомобил обещава да предложи невиждано разнообразие по отношение на задвижващите агрегати, като тук един от основните акценти е и неговата изцяло електрическа модификация.

Автосалон Ню Йорк 2019: HYUNDAI показа VENUE

Подобни

Dacia лансира нов корпоративен уебсайт с онлайн конфигуратор

Dacia лансира нов корпоративен уебсайт с онлайн конфигуратор

От началото на юни месец сайтът на марката Dacia в България е с нова, по-модерна визия. Новият портал е в съответствие с обещанието...

Всички електромобили на Volkswagen с 8 години заводска гаранция

Всички електромобили на Volkswagen с 8 години заводска гаранция

Днес Volkswagen разпространи нова информация за изцяло новия си електромобил ID.3, който ще бъде пуснат в серийно...

Това е новото Renault ZOE (Видео)

Това е новото Renault ZOE (Видео)

Днес Renault разпространи първата информация, снимки и видео на новата версия на 100% електрическия модел ZOE. За новото ZOE от...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: