ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новият Opel Corsa: Начало на продажбите

like0 unlike0
Auto-Press 26 Jun 2019 Новини
16
0

Новият Opel Corsa: Начало на продажбите

Новият Opel Corsa: Начало на продажбите
/add_images/news/062019/s_1561536002_800.jpg
  1. Новият Opel Corsa: Начало на продажбите
  2. Новият Opel Corsa: Начало на продажбите
  3. Новият Opel Corsa: Начало на продажбите

Днес Opel обяви, че от 1 юли марката ще започне да приема заявки за закупуването на изцяло новото поколение на хитовата си Corsa. Шестото поколение на автомобила стъпва на пазара на базова цена за Германия от 13 990 евро, като ще бъде наличка както в стандартни бензинови и дизелови версии, така и в изцяло електрически вариант.

Дългата 4.06 метра петврата кола е налична с икономични бензинови и дизелови мотори с максимални мощности от 75 до 130 конски сили, а топ-версиите ще бъдат оборудвани с пионерна за сегмента осемстепенна автоматична предавателна кутия. Най-мощната версия на новата Corsa ще бъде в състояние да се ускори до максимална скорост от 208 км/ч, а за класическото ускорение от 0 до 100 км/ч са необходими 8.7 секунди.

В началото на юни, Opel анонсира, че компанията вече приема заявки за закупуването на изцяло електрическата версия Corsa-e на новото поколение, като цената на пилотната серия на електромобила- First Edition, е определена на крайна така от 32 900 евро, или на лизинг срещу 299 евро на месец.

Opel Corsa-e, която обещава автономност от до 330 километра (WLTP цикъл на замерване), може да бъде поръчана на базова цена от 29 900 евро на територията на Германия, като клиентите ще могат да се възползват и от различни честни преференции и облекчения. В стандартното оборудване на нивото на изпълнение Selection на електромобила са включени автоматична климатична инсталация, електронна паркинг спирачка, безключов достъп до интериора и стартиране на задвижването с бутон, мултимедийна система със 7-инчов екран, както и множество системи за повишаване на активната безопасност. Следващото ниво на оборудване на Corsa-e- Edition, е оценено на 30 650, а над него е пилотното First Edition.

Батерията на Corsa-e е с капацитет от 50 kWh, идва с 8-годишна заводска гаранция и може да бъде презаредена до 80% за около 30 минути. Електромоторът на автомобила е с мощност от 136 конски сили и въртящ момент от 260 Нм. Колата може да се ускори от 0 до 50 км/ч за 2.8 секунд и от 0 до 100 км/ч за 8.1 секунди.

Първите доставки на електромобила Opel Corsa-e ще бъдат осъществени през пролетта на следващата година.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: