ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новият LAND ROVER DEFENDER с премиера през 2019

like0 unlike0
Auto-Press 31 Dec 2018 Новини
883
0
Новият LAND ROVER DEFENDER с премиера през 2019

LAND ROVER потвърди официално, че премиерата на първия представител на изцяло новото моделно семейство DEFENDER, ще се състои през следващата година, а първите му доставки към клиенти в Европа ще бъдат осъществени през 2020 година.

От LAND ROVER анонсират също така, че в момента с новата генерация на DEFENDER вече са започнали тестове с прототипи, като една от основните дестинации е САЩ, където екипът на марката ще може да изпита качествата на автомобилите в разнородни пътни и атмосферни условия.

Основната цел, която са си поставили от LAND ROVER с новия DEFENDER е тази да създадат най-способната офроуд машина в цялата си история, която ще може да функционира безпроблемно в температурни режими от -40 до 50 градуса, при всякакви пътни условия и на надморска височина от над 4000 метра.

"С име като Defender, което се свързва с издръжливост, Range Rover с предлаганият от него върхов лукс и с лидерската за пазара гъвкавост на Discovery, ние ще разполагаме със SUV за всяка потребителска нужда", коментира Роудън Глоувър, управляващ директор на JAGUAR LAND ROVER Великобритания.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: