ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новият Haval H5 е с необичаен интериор на папарашка снимка

like0 unlike0
Auto-Press 22 May 2020 Новини
78
0
Новият Haval H5 е с необичаен интериор на папарашка снимка

Преди края на годината се очаква появата на пазара на новото поколение на SUV-ът Haval Н5. Първите изображения на новия SUV на Haval се появиха в китайските медии преди малко повече от месец. Официалното име на модела остава засега загадка, но профилните журналисти смятат, че това е новото поколение Haval H5. Папарашки снимки на прототипа циркулират в мрежата, а сега има публикувана и нова поредица от снимки, най-интересното в които е, че интериорът изглежда по- различно, отколкото през април.

На свежите изображения на кабината се виждат три дисплея - единият е пред водача, вторият е непосредствено над него, третият е дисплеят на мултимедийната система в центъра на предния панел. При априлските снимки имаше два дисплея. Също така различни са вертикалните дефлектори на климатика, както и селектора на автоматика, различен от този при традиционната предавателна кутия.

Външността на новата е проектирана в по-квадратния стил, познат и наложен вече в SUV-пазарния сектор с дизайна на Suzuki Jimny, Jeep Renegade и възродения Ford Bronco. Бъдещият H5 има ъгловато тяло и кръгли LED фарове. Предполага се, че в и в новото си поколение китайският SUV ще запази рамната конструкция. Данните за размерите, а габаритът на актуалното поколение Haval H5 с междуосие от 2700 мм е 4645 мм.

Каква ще бъде гамата на двигателя също остава загадка. Сегашният Haval H5 на пазара в Поднебесната империя се предлага с бензинова турбо четворка (190 к.с.), дериват на Mitsubishi 2.0 или 2,0-литровия турбодизел GW4D20D на компанията майка Great Wall (150 к.с.). И двата мотора са комбинирани с шестстепенна механика, а задвижването е пълно.

Главната цел на полицията е да подпомогнем движението и да осигурим безаварийно предвижване на хората Новият SEAT Leon 16 антени на борда (Видео)

Подобни

Първи изображения на Hyundai Elantra N Line

Първи изображения на Hyundai Elantra N Line

Hyundai разпространи първите изображения на спортната версия N Line на новото поколение Elantra, което беше представено от...

Audi представи концепцията Q4 Sportback e-tron (Видео)

Audi представи концепцията Q4 Sportback e-tron (Видео)

След като през март миналата година Audi представи концепцията Q4 e-tron по време на международното изложение в Женева, сега от...

Корона маската не е принадлежност на огледалото за обратно виждане!

Корона маската не е принадлежност на огледалото за обратно виждане!

Защитата на устата и носа с маска се превърна в постоянен спътник в нашето ежедневието заради коронакризата. Много шофьори обичат...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: