ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новият Ford Puma (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 26 Jun 2019 Новини
19
0

Новият Ford Puma (Видео)

Новият Ford Puma (Видео)
/add_images/news/062019/s_1561528802_239.jpg
  1. Новият Ford Puma (Видео)
  2. Новият Ford Puma (Видео)
  3. Новият Ford Puma (Видео)
  4. Новият Ford Puma (Видео)
  5. Новият Ford Puma (Видео)
  6. Новият Ford Puma (Видео)
  7. Новият Ford Puma (Видео)
  8. Новият Ford Puma (Видео)
  9. Новият Ford Puma (Видео)
  10. Новият Ford Puma (Видео)
  11. Новият Ford Puma (Видео)
  12. Новият Ford Puma (Видео)

Ford разпространи първите официални снимки, информация и видео на изцяло новата Puma, която ще стъпи на пазара не в познатата си спортна двуврата конфигурация, а като симпатичен компактен кросовър, с привлекателен дизайн, респектиращ брой хитроумни дизайн и конструкционни решения, и богат набор системи за помишаване на сигурността и комфорта.

От Ford споделят, че с новата Puma компанията стартира нова глава в корпоративната си дизайн история, а с наборът си системи и технологии, моделът се превръща в един от най-технологичните в цялата история на марката.

Успоредно с класическите си версии за задвижване, новата Puma ще бъде налична и в хибридна (48-volt) версия с международно отличеният трицилиндров EcoBoost мотор с максимална мощност от до 155 конски сили.

По отношение на комфорта и безопасността, новата Puma ще се предлага с богато стандартно и допълнително оборудване, като основни елементи тук са адаптивен круз контрол с функция за автоматично следване на трафика, разпознаване на пътните знаци, следване на пътното платно, система Local Hazard Information, която предупреждава за опасности по пътя напред, Co-Pilot360 с 12 ултразвукови сензора, три радара и две камери, отваряне на багажника с жест с крак под бронята, седалки с масажна функция и много други.

При появата си на пазара преди края на тази година, новата Puma ще се предлага във върховите версии ST-Line и Titanium, които добавят допълнителна персоналност към покупката на автомобила.

По отношение на товарната вместимост, от Ford анонсират, че новата Puma ще предложи най-добър показател в сегмента си от 456 литра, а основен акцент е иновативната система Ford MegaBox.

Освен в хибридна версия, новата Puma ще се предлага и в бензинови EcoBoost и дизелови EcoBlue модификации.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: